REJTÉLY-MISZTIKA

7+1 legvérfagyasztóbb rejtély és legenda Madridban

Madrid. Szerelem, romantika, salsa, fiesta és pezsgés. Erről írnak az útikönyvek és ez fogad téged, mikor itt vagy. De mi a helyzet azzal, amiről nem írnak az útkönyvek? A máig megoldatlan, kísérteties események, amelyek az évszázadok során szájról szájra öröklődtek? Most felejtsd el Madrid színes és vidám világát és ismerd meg a legismertebb nevezetességeivel kapcsolatos 7+1 hideglelős rejtélyt!

Viadukt

A Calle de Segovia utca felett átívelő Viadukt nemcsak a mesés kilátásáról híres, hanem arról is, hogy a városban a legtöbb öngyilkosságot itt követték el. Ez a jelenség a Viadukt megépülésével vette kezdetét.  Napjainkban már kamerákkal van felszerelve, hogy meg tudják akadályozni a tragédiákat. 
Az első ilyen eset a 19. században történt, amikor egy fiatal lány itt akarta befejezni élete pályafutását, mert szülei nem engedték, hogy szerelméhez menjen férjhez. Ugrás közben szoknyája fennakadt a viadukton és a lány csak kisebb karcolásokat megúszta az öngyilkossági kísértetet, és mondhatni egész boldog élete lehetett, mivel 14 gyermeket szült.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL