Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

7+1 legvérfagyasztóbb rejtély és legenda Madridban

Szerző:
Szabó Anna
Madrid. Szerelem, romantika, salsa, fiesta és pezsgés. Erről írnak az útikönyvek és ez fogad téged, mikor itt vagy. De mi a helyzet azzal, amiről nem írnak az útkönyvek? A máig megoldatlan, kísérteties események, amelyek az évszázadok során szájról szájra öröklődtek? Most felejtsd el Madrid színes és vidám világát és ismerd meg a legismertebb nevezetességeivel kapcsolatos 7+1 hideglelős rejtélyt!

Viadukt

A Calle de Segovia utca felett átívelő Viadukt nemcsak a mesés kilátásáról híres, hanem arról is, hogy a városban a legtöbb öngyilkosságot itt követték el. Ez a jelenség a Viadukt megépülésével vette kezdetét.  Napjainkban már kamerákkal van felszerelve, hogy meg tudják akadályozni a tragédiákat. 
Az első ilyen eset a 19. században történt, amikor egy fiatal lány itt akarta befejezni élete pályafutását, mert szülei nem engedték, hogy szerelméhez menjen férjhez. Ugrás közben szoknyája fennakadt a viadukton és a lány csak kisebb karcolásokat megúszta az öngyilkossági kísértetet, és mondhatni egész boldog élete lehetett, mivel 14 gyermeket szült.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL