Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

7 valós sztori, amelyből kiderül, milyen nagy hatalommal bír a modern boszorkányság napjainkban

Szerző:
Szabó Anna
Boszorkánydoktorok, wiccák, sámánok és szellemmesterek tevékenykednek szerte a nagyvilágban. A modern boszorkányság él és virágzik és nem csak hétköznapi szinten, hanem egyesek a világi dolgokban is kiakarják venni a részüket, mint például politikusok megbuktatásában, vagy világbajnokságok befolyásolásában… lássunk 7 ilyen valós sztorit, amelyből kiderül, milyen nagy hatalommal bír a modern boszorkányság!

 

Nem lehet sem bizonyítani, sem pedig cáfolni a mágia létét. De ha hihetünk a szellemekben, démonokban, az ördögűzésekben és számos paranormális jelenségben, akkor már miért ne létezhetne olyan, hogy mágia, és vele együtt a művelői, a boszorkányok és mágusok?

Mert könnyen feltételezhetnék – ahogy a következő sztorikból is kiderül – hogy a mágia a primitív emberek eszköze, akik elzárt közösségben, törzsekben élnek, távoli falvakban és országokban, távol a civilizációtól. Igen, talán lehet, hogy ők vannak lemaradva technikailag és amit mágiának hisznek, az valami egészen más, megfogható, megmagyarázható dolog. Pedig a világ minden táján találhatóak meg boszorkányok és sámánok, legfeljebb ők visszafogottabban űzik a tevékenységüket.

A sztorik után érdemes lehet azon elmélázni, hogy tényleg ilyen sok elmaradott és barbár, illetve álmodozó ember él, akik hisznek a mágiában? Vagy vajon mi vagyunk szűklátókörűek és nem vesszük észre, hogy ez  valódi dolog? Aztán addig nevetünk rajtuk, amíg egyszer tényleg csak koppanni fogunk?

{KEPGALERIA}

Kenyai politikusok és a boszorkánydoktorok

2003-ban Kenyában James Mutiso nevű politikust szavazták meg. Állítólag riválisai több boszorkánydoktort béreltek fel, hogy átkozzák meg őt. Úgy néz ki, ezek a boszorkánydokik már értettek a dolgukhoz, ugyanis hamarosan a választás után James Mutiso autója fejre állt és a folyóba esett. Vele volt a saját boszorkánydoktora is, akit "gyógyítójának" nevezett. Mindketten csapdába estek az autóban, és a vízbe fulladtak. A kihalászott testek és az autó vizsgálatánál az derült ki, hogy egy csomó olyan mágikus tárgy volt nála, ami a győzelmét szolgálta. Lehet nem ártott volna többet tennie a védelméért is…

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL