REJTÉLY-MISZTIKA

7 valós sztori, amelyből kiderül, milyen nagy hatalommal bír a modern boszorkányság napjainkban

Boszorkánydoktorok, wiccák, sámánok és szellemmesterek tevékenykednek szerte a nagyvilágban. A modern boszorkányság él és virágzik és nem csak hétköznapi szinten, hanem egyesek a világi dolgokban is kiakarják venni a részüket, mint például politikusok megbuktatásában, vagy világbajnokságok befolyásolásában… lássunk 7 ilyen valós sztorit, amelyből kiderül, milyen nagy hatalommal bír a modern boszorkányság!

 

Nem lehet sem bizonyítani, sem pedig cáfolni a mágia létét. De ha hihetünk a szellemekben, démonokban, az ördögűzésekben és számos paranormális jelenségben, akkor már miért ne létezhetne olyan, hogy mágia, és vele együtt a művelői, a boszorkányok és mágusok?

Mert könnyen feltételezhetnék – ahogy a következő sztorikból is kiderül – hogy a mágia a primitív emberek eszköze, akik elzárt közösségben, törzsekben élnek, távoli falvakban és országokban, távol a civilizációtól. Igen, talán lehet, hogy ők vannak lemaradva technikailag és amit mágiának hisznek, az valami egészen más, megfogható, megmagyarázható dolog. Pedig a világ minden táján találhatóak meg boszorkányok és sámánok, legfeljebb ők visszafogottabban űzik a tevékenységüket.

A sztorik után érdemes lehet azon elmélázni, hogy tényleg ilyen sok elmaradott és barbár, illetve álmodozó ember él, akik hisznek a mágiában? Vagy vajon mi vagyunk szűklátókörűek és nem vesszük észre, hogy ez  valódi dolog? Aztán addig nevetünk rajtuk, amíg egyszer tényleg csak koppanni fogunk?

{KEPGALERIA}

Erőteljes varázslat Donald Trump ellen

Az Egyesült Államok állampolgárainak fele totál boldogtalan volt, amikor Donald Trumpot választották elnökké. Sokan szeretnének tőle megválni a következő négy évben, ezért jó páran a mágiához fordulnak segítségért. 2017 februárjában létrehoztak egy Facebook eseményt, hogy összegyűjtsék New Yorkban a mágiához értő személyeket, hogy egy tömeges varázslattal megakadályozzák Trump elnököt, hogy kárt okozzon az Egyesült Államoknak és a világ más részeinek. Sok modern boszorkány és wicca, akik nem tudtak megjelenni a New York-i rendezvényen, úgy döntöttek, hogy gyertyák, kristályok és tarot kártyák segítségével saját otthonukba végzik el a varázslatot. Az igézet valahogy így szól ellene: "Megkötlek Donald J. Trump, hogy gonosz terveid ne érhessenek célba.” A wiccák elmagyarázták, hogy ez a varázslat nem átok, hiszen nem tesz kárt Trumpban, hanem megakadályozza, hogy másoknak kárt okozzon. Bár egyesek ezt nevetségesnek találhatják, számos jobboldali keresztény "lelki háborút" hirdetett.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL