Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

7 ember, aki azt állítja, találkozott más bolygókon élőkkel - A hajad is égnek áll!

Szerző:
Szabó Anna
Vagy ezek lesznek a legnagyobb marhaságok, amit életedben olvastál, vagy mélyen el fognak gondolkodtatni, sőt, akár hívővé tesznek. Persze, nem lehetetlen, hogy némelyikben van ráció, viszont a rengeteg hajmeresztő sztori között akad néhány olyan, ami gyanúsan az élénk fantáziának vagy az LSD-nek tudható be. Ezt a részét már rád bízzuk, hogy te melyikben tudsz hinni! Lássuk, ki az a 7 ember, aki azt állítja, találkozott más bolygókon élőkkel!

Kaye kapitány

2014-ben egy nyugalmazott tengerészgyalogos, Randy Cramer, aki magát Kaye kapitánynak hívja, azt állítja, hogy egy titkos küldetésen volt a Marson. Őt és több másik társát is azért küldték oda, hogy az ott élő öt emberi kolóniát védelmezzék a földönkívüliek támadásaitól. A kapitányt szerint Oroszországból és Kínából is toboroztak katonákat erre a feladatra.

A kiválasztás után pedig a katonák három éves kiképzésen vesznek részt.  Megtanulnak vezetni három különböző típusú űrsiklót és három bombázó repülőgépet is. A kiképzés pedig az úgynevezett Lunar Operations Commandon, vagyis egy titkos űrbázison zajlott a Szaturnusz holdján, a Titánon. Evidens. Kaye kapitány azt mondja, összesen 20 évet töltött a világűrben a hazát, meg a bolygót szolgálva, és mikor visszatérhetett a Földre, és még búcsú partit is rendeztek neki, ahol a díszvendég, maga Donald Rumsfeld, védelmi miniszter volt. Vajon ő tud róla, hogy ott volt?

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL