REJTÉLY-MISZTIKA

7 ember, aki azt állítja, találkozott más bolygókon élőkkel - A hajad is égnek áll!

Vagy ezek lesznek a legnagyobb marhaságok, amit életedben olvastál, vagy mélyen el fognak gondolkodtatni, sőt, akár hívővé tesznek. Persze, nem lehetetlen, hogy némelyikben van ráció, viszont a rengeteg hajmeresztő sztori között akad néhány olyan, ami gyanúsan az élénk fantáziának vagy az LSD-nek tudható be. Ezt a részét már rád bízzuk, hogy te melyikben tudsz hinni! Lássuk, ki az a 7 ember, aki azt állítja, találkozott más bolygókon élőkkel!

A Denton család

A tizenkilencedik századi angol William Denton azt állította, hogy a pszichometria (a tárgyakról és tulajdonosaikról történő információ szerzés fizikai érintés révén) segítségével lehetővé tette családtagjainak, hogy felkeressék a naprendszer különböző bolygóit. Első pszichometriai kísérleteiben földtani minták használatával nyertek bepillantást a Föld múltjába. Elizabeth a feleség, állítólag egy óriási őskori rovar szemével látott, miután megérintett egy kvarcot. A család később a pszichometriai hatásköröket kiterjesztette. Denton fia, Sherman állítólag ellátogatott Vénuszra, és olyan óriási fákat látott és édes zselével teli gombákat. Fúúúúj.

Ugyanígy meglátogatta a Marsot is, ahol négy ujjal, sárga hajjal és széles, kék szemekkel rendelkező lényeket látott. Mrs. Cridge és Mrs. Denton is kirándult a Marson, és részletesen ismertették művészetüket, kultúrájukat és vallásukat. Azonban a Jupiteriek kék szeműek, szőkék, a nők a csecsebecséket viselték a derékig és képesek levitálni.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL