Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

7 ember, aki azt állítja, találkozott más bolygókon élőkkel - A hajad is égnek áll!

Szerző:
Szabó Anna
Vagy ezek lesznek a legnagyobb marhaságok, amit életedben olvastál, vagy mélyen el fognak gondolkodtatni, sőt, akár hívővé tesznek. Persze, nem lehetetlen, hogy némelyikben van ráció, viszont a rengeteg hajmeresztő sztori között akad néhány olyan, ami gyanúsan az élénk fantáziának vagy az LSD-nek tudható be. Ezt a részét már rád bízzuk, hogy te melyikben tudsz hinni! Lássuk, ki az a 7 ember, aki azt állítja, találkozott más bolygókon élőkkel!

George Adamski

1952-ben a lengyel bevándorló, George Adamski és néhány barátai elmentek a Mojave-sivatagba, hogy UFO-kat keressenek. Ott láttak egy hatalmas, szivar alakú hajót. A szivarhajó eltűnt az éterben és Adamski egyedül maradt, amikor egy másik, kisebb hajó megjelent, és azzal együtt egy férfi, aki igen szép és 160 centiméter magas volt, hosszú, szőke hajjal és barna bőrrel, egy darabból álló cserzett bőrruhát viselt, széles övvel és piros cipővel. Amint kezet fogtak, létrejött köztük egy telepatikus kapcsolat és a férfi elmondta, hogy Orthon a neve, és a Vénuszról jött, hogy figyelmeztesse a Földet az atomenergia veszélyeiről és hogy veszélyben van a Föld.  Azt is elárulta, hogy a csészealjak mágneses energia felhasználásával repülnek.

Továbbá számos, korábban leszállt űrhajóról mutatott képeket, és elismerte, hogy pár földi embert el is szállítottak. Hozzátette, hogy élnek a Földön más világból jött lények, és ezért nem engedi meg, hogy lefényképezzék őt, mert olyan jellegzetes arcvonásai voltak, amelyek elárulnák őt a többi hozzá hasonlónak.

Adamski rövidesen híressé vált a témában, könyveket adott ki, fényképet és filmeket közölt le űrhajókról és méretes hívő seregre tett szert. Egyszer hosszasan mesélt arról is, amikor a Szaturnuszon járt és beszámolt arról, hogyan választotta ki őt a Bolygóközi Tanács, ahol húsz bolygó küldöttei gyűlnek össze, és ahol ő volt a Föld képviselője. Halála után kitudja ki lett.

 Azért választották őt, mert már egy ideje kapcsolatban áll az idegenekkel és remekül ellátja a szóvívő funkcióját.

Adamski minden esetben kijelentette, hogy sosem asztrálutazással járt más bolygókon, hanem mindig rendesen, a saját testében vitték el.  Ugyanakkor napjainkban az állítólagos bizonyítékait sorra vizsgálják és sokan titulálják őket hamisnak, míg mások szemében egyenesen szent és sérhetetlen a munkássága.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL