REJTÉLY-MISZTIKA

5 valóban megtörtént paranormális esemény, amelynek még a rendőrség is szemtanúja volt

Ez már azért több mint bizonyíték, nem igaz? Rendőrök, akik a saját szemükkel láttak szellemeket, démonokat, láthatatlan és megmagyarázhatatlan eseményeket. Több száz oldalas hivatalos dokumentumok születtek egyes esetekről, amikor csak vizsgálódtak, de megmagyarázni semmit sem tudtak. Mert a paranormális bűntettek és bántalmazásuk már nem az ő asztaluk. Hoztunk 5 ilyen valóban megtörtént paranormális esemény-csemegét!

{KEPGALERIA}

A Rendlesham erdőben történtek

1980-ban Karácsony és Szilveszteri között James Penniston valami furcsa dolognak volt a szemtanúja a Rendlesham-erdőben, amikor a RAF Bentwatersnél (tömören: légvédelem) állomásozott. Penniston, a RAF Woodbridge vezető biztonsági tisztje és a rendőri csapat vezetője volt, akinek egyszer ki kellett mennie felkutatni egy repülőgépes balesetet az erdőben. Amit ő és két másik tiszt is találtak, nem hasonlított egy hagyományos repülőgépre. Egy ismeretlen hajóval szembesültek, amely három lábbal pihent a földön. Háromszög alakú formája volt és teljesen érintetlen. Penniston hivatalos jelentést készített, amelyben állítja, hogy a rádiók meghibásodtak a furcsa hajó jelenlétében, aminek felszínét kék- és sárgafények vontak be, amik ráadásul elektromosak voltak. Lejegyezte a hajó méretét és néhány szimbólumot az oldaláról.
Aztán egyszer csak a hajó fényei fokozódni kezdtek, majd hangtalanul felemelkedett a talajról, átjutott az erdőbe, és hihetetlen sebességgel elindult. Ekkor már több mint 80 rendőr állt a helyszínen, akik mindannyian tanúi voltak a járműnek és felszállásának. Az incidensről történt beszámolót követően a helyszínen jelen lévő személyzetet figyelmeztették, hogy ne beszéljenek arról, amit láttak, és a vizsgálatot titkosnak minősítették.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL