REJTÉLY-MISZTIKA

5 valóban megtörtént paranormális esemény, amelynek még a rendőrség is szemtanúja volt

Ez már azért több mint bizonyíték, nem igaz? Rendőrök, akik a saját szemükkel láttak szellemeket, démonokat, láthatatlan és megmagyarázhatatlan eseményeket. Több száz oldalas hivatalos dokumentumok születtek egyes esetekről, amikor csak vizsgálódtak, de megmagyarázni semmit sem tudtak. Mert a paranormális bűntettek és bántalmazásuk már nem az ő asztaluk. Hoztunk 5 ilyen valóban megtörtént paranormális esemény-csemegét!

{KEPGALERIA}

A démon ház esete

Valódi kórházi és rendőrségi dokumentumok támasztják alá azt, hogy ez a sztori valóban megtörtént.
Az Ammons család először csak különös jelenségeket tapasztalt a házban. A szokásos léptek zaját, és nedves cipőnyomokat találtak a nappaliban. Az igazi terror 2012 márciusában kezdődött, amikor egyszer késő este barátok látogatták meg családot. Ekkor látta meg Layota Ammons, az édesanya a 12 éves lányát eszméletlenül lebegni. Érthető, hogy a barátok többé be sem tették oda a lábukat.
A családanya és az ő édesanyja Rosa Campbell szerint mindhárom gyerek a megszállás állat volt. Egy katolikus pap segítségét kérték, aki ördögűzést végzett a lakásban, mivel a szerencsétlen családnak nem volt pénze a költözésre, ezért az ördögűzésnél maradtak, ugyanis több látnok is állította, hogy legalább 200 démon lakja.
A rendőrség megpróbálta kivizsgálni a furcsa eseményeket, de a rendőrkapitány konkrétan be sem mert lépni a házba, mint ahogy éjszaka sem mertek a rendőrök a ház környékén tartózkodni.
Layota ragaszkodott ahhoz, hogy a gyerekein is ördögűzést alkalmazzanak.
Továbbá készült egy hajmeresztő felvétel is a rendőrség által a házról, amikor éppen senki sem tartózkodott otthon. A képen egy furcsa alak van az ablakban. De mint később kiderült, a kép csupán csalás volt, ellenben a többi mind igaz volt, a beparázott rendőrkapitánnyal együtt.
Bár hozzá kell tenni, hogy a háziorvos nem volt teljesen meggyőződve arról, hogy a gyerekek nem-e az anyjuk kérésére viselkedtek úgy, mint a megszállottak, sőt azt is feltételezte, hogy a sérüléseiket nem a démonok, hanem Layota okozta. Ezért a gyerekeket egy rövid időre elvitték és akkor történt az egyik híres eset, hogy a gyermekvédelemis, meg a nővér is látta, amint a kórteremben a 9 éves kisfiú szó szerint a falra mászott. Annyi macera után lehet én is a falra tudnék mászni…
Végül a családot újraegyesítették és most egy másik házban élnek. Azóta nem számoltak be semmiféle paranormális tevékenységről. A "démon házat" 2016. januárjában lerombolták, miután Zak Bagans, Ghost Adventures ügyvezető producerje megvásárolta.

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL