Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

5 sorozatgyilkos, akik titkosírással leplezték tetteiket - Hátha Te megfejted őket!

Szerző:
Szabó Anna
Mivelhogy a szakértőknek még mindig nem sikerült megfejteniük az összeset, pedig nem mostanában történt esetekről van szó. Sötét és rejtélyes gyilkosságok ezek, ahol állítólag az elkövető rejtjeles üzenetekben írta meg a tetteit vagy éppen a személyazonosságát. Van, ahol sikerült megfejteni ezeknek a zseniális, de bűnös elméknek a rejtélyjeles leveleit, de még mindig maradtak megoldatlan bűnügyek! Talán te képes leszel megfejteni őket!

{KEPGALERIA}

Henry Debosnys

A portugál Henry Debosnys első felesége érdekes módon vízbe fulladt, a második éhen halt. Ezekről nem sikerült bebizonyítani, hogy valóban Debosnys keze van a dologban, de a harmadik feleségének, Betsy-nek halála már egész biztosan az ő hibája, mert véletlenül aligha lőhette le majd vágta el a torkát. Ezért 1883-ban New Yorkban felakasztották.

A másik két haláleset azért olyan rejtélyes, mert a nyomozók több általa írt depresszív hangvételű verset találtak, illetve meglehetősen csinos hölgyeket ábrázoló rajzokat a lakásában. Sőt, előkerült több, matematikai jelekből és piktogrammokból álló titkosírásos szöveg is, amiknek a jelentésük ma is rejtély.

Vannak elméletek, amelyek szerint a rajzok az áldozatait ábrázolják, a rejtjelek pedig arra szolgálnak, hogy elmeséljék ezeket a gyilkosságokat.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL