REJTÉLY-MISZTIKA

5 pontos jóslás etikett - Beválik-e és kihez menj, meg minden, amit a jósoltatásról tudnod kell!

Imádjuk a jövőnket böngészni a világhálón.  Alig akad olyan nő, aki ne lenne kíváncsi a jövőjére, a sorsára, a szerelmi életére, mindenre, amit csak megtudhat. De kihez érdemes lenni jósoltatni? Mi jósolhatunk magunknak? Egyáltalán beválik? Az 5 pontos jóslás etikett remélhetőleg minden kérdésedet megválaszolja!

3. Beválik a jóslás?

Erre nincs egységes válasz.

Ha te, hiszel a jóslás erejében, (vagy a személyben, akitől kaptad a jóslatot) hogy ki lehet fürkészni a jövőt (mert mondjuk Nostradamus sem esti meséket írt és ha léteznek valóban csodás képességekkel bíró szellemekkel suttogók,médiumok meg éltek ilyen szentek,miért ne hihetnénk,hogy egyesek valóban belelátnak a jövőbe, a rejtett eseményekbe és mindabba, amit a hétköznapi ember nem láthat?), meg lehet tudni bizonyos dolgokat, akkor egyértelmű, hogy a te életedet meghatározhatja a jóslat.

Ha te, abban hiszel, hogy csak az válik be, amiben hiszel, akkor a te életedben szelektíven következik be az eredmény. Ez a tipikusan csak a jót tartom meg, a rosszat elengedem, az nem következik be.

Ha te, abban hiszel, hogy azt vonzod be, amit jósoltak neked vagy te magadnak, akkor az fog történni veled, vagyis te idézed elő.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL