REJTÉLY-MISZTIKA

5 máig nem tisztázott rejtély Egyiptommal kapcsolatban

Hiába állnak már ott több ezer éve és vizsgálgatják hosszú évek óta, még mindig vannak olyan rejtélyek az egyiptomi építményekkel kapcsolatban, amire máig nincs egyöntetű magyarázat. Tudjuk, mennyire különleges és fejlett volt az egyiptomi kultúra. Na de annyira, hogy a mai modern civilizációnak még mindig nincs sütni valója a titkaikról? Összeszedtünk 5 máig nem tisztázott rejtélyt Egyiptommal kapcsolatban!

{KEPGALERIA}

A piramisoknak és a nagy szfix valódi kora

Nem lehet teljességgel meghatározni a gízai nagy piramis és a szfinx korát. Ugyanis a régészek által 1950-es években tett megfigyelések szerint a szfinx felszínén olyan felszíni rongálódások láthatók, amiknek nem kellene ott lenniük. A sérülések jelentősen eltérnek az Egyiptomban található építmények sérüléseitől, mintha a szfinx valahol teljesen máshol lett volna.
Lubitz szerint a szfinxen víz okozta sérülések találhatóak, amik 3,6 méteren metszik a műemléket. Így meg lehet, hogy a szfinx sokkal régebbi, semmint az a kutatók gondoltál volna és nem egyesek nem zárják ki, hogy egy emberiség előtti civilizáció műve lehet.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL