REJTÉLY-MISZTIKA

5 legendás fejnélküli szellem, akik megjelenésükkel kikészíthetnek

Ha hiszel a szellemekben, akkor azt is tudnod kell, hogy időnként úgy jelennek meg, ahogyan meghaltak vagy éppenséggel valamilyen rejtélyes oknál fogva különös, abszurd, meglehetősen félelmetes formában jelennek meg. Akár fej nélkül. Ismerkedj meg azzal 5 fejnélküli szellemmel, akik garantáltan rád hozzák a frászt a megjelenésükkel!

Dullahan

Az ír dullahan egy gonosz tündér, amely általában egy fekete paripán lovagol, levágott fejét pedig a hóna alá csapja, ami egyáltalán nem rothad, hanem nagyon is ép és vörösen izzanak a szemei és vigyorog.
Annyi eltérés azért az írek között is akad, hogy vannak területek, ahol a lovas nem egy lóhátán vágtat, hanem egy hintó bakján ül. A hintó természetesen fekete, és koponyákban elhelyezett gyertyák adják meg neki a horrorisztikus benyomást az éjszaka közepén. Már ha nem lenne elég ijesztő ez is, akkor rárak még egy lapáttal a látványra, hogy a kocsi kerekeinek küllői emberi combcsontokból állnak, míg a kocsi belsejét férgek által megrágott halotti leplek fedik. Ráadásul a lovas egy emberi gerincoszlopot használ gyeplőnek.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL