REJTÉLY-MISZTIKA

13 történet rejtélyes szigetekről, amiktől tutira végig fut a hátadon a hideg

Gyerekkorunkban sokan álmodoztunk egy titokzatos szigetről, ahol sok kincs és kaland rejlik. Azonban a valóságban ezek a szigetek kevéssé mesések az elhagyott kórházaikkal, a gyilkos élővilágukkal vagy a szellemes történelmükkel, hát még arról nem is szólva, hogy emberek tűntek el róluk nyomtalanul. Mutatunk 13 veszélyes és rendkívül misztikus szigetet hátborzongató történettel!

{KEPGALERIA}

6. Henderson-sziget

Napjainkban ez a sziget csak a partjain található óriási mennyiségű törmelékéről híres. Azonban van egy szép és titokzatos oldala.

A sziget egyik legnagyobb misztériuma egy olyan barlang, ahol tavasszal emberi csontvázakat találtak. A környező részeken még kemencéket, kőeszközöket és egyéb tárgyakra is leltek. Senki sem tudja, honnan jöttek ezek az emberek, és milyen kultúrát képviseltek. A régészeti adatok szerint a sziget a 12. és a 15. század között volt lakott.

Az a tény, hogy rendkívül kis mennyiségű friss víz volt a szigeten, és hogy a barlangok csontvázai hihetetlenül szépen halmozódtak össze, még inkább különlegessé teszi a rejtélyt.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL