Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

10 paranormális sztori Skóciából, ahol a holtak szinte még élnek

Szerző:
Szabó Anna
Szellemek mindenütt vannak, de valamiért úgy fest, mintha Angliában, illetve Skóciában egyenesen nyüzsögnének. Talán, mert úgy szeretik a fogadókat, pubokat és a kastélyokat. Viszont a szellemvilág híveinek ez csak jó, hiszen rengeteg izgalmas, hátborzongató legendát és beszámolót tudunk felsorakoztatni, közöttük ezt a 10 különös szellemtörténetet. Ha szellemekkel akarsz találkozni ezeket a helyeket kell felkeresned!

{KEPGALERIA}

Dalhousie-kastély szellemei

A Dalhousie-kastély Midlothianban, ma hotelként működik. Itt „él” Skócia legidősebb szelleme. Sir Alexander Ramsay 1290-ben született. 1342-ben sikerült visszafoglalnia Roxburgh kastélyát, amiért meg is jutalmazták. Sir William Douglas, az erőd akkori kapitánya viszont bosszúból elfogatta, és bezáratta a Hermitage-kastély pincéjébe, ahol éhen halt 1342-ben.

Lady Catherine szelleme szintén a Dalhousie-kastélyban kísért. Fiatalon beleszeretett egy fiúba, ám a szülei megtiltották, hogy találkozzon vele. Catherine végül bezárta magát a kastély legmagasabb szobájába, és halála napjáig remeteként élt ott, szintén az éhhalál végzett vele. Gyakran látják őt a tornyok környékén és az alaksorban.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL