REJTÉLY-MISZTIKA

10 misztikus és valódi kard, amelyről még nem hallottál, pedig van olyan híres, mint az Excalibur

Kétségtelenül az Excalibur a leghíresebb és a legmisztikusabb. De azért találni más olyan különleges és legendás kardot, amelyek már tényleg kézzel foghatóak, mint amilyen ez a 10 különleges – hol átkozott, hol szentek által vált legendás – kard, amit valószínűleg nem ismersz, pedig érdemes lenne!

{KEPGALERIA}

A hét elágazású kard

1945-ben egy rejtélyes kardot találtak a japán Isonokami szentélyben, amely ma is található meg, a közönség elől elzárva. A kard rendkívül szokatlan alakú volt, hat oldalirányú kisebb pengékkel (a hetediknek magát a pengét tekintik). A kard rossz állapotban volt, de a penge mentén halvány feliratot lehetett látni. A pontos fordítást számos alkalommal megkérdőjelezték, de az egyértelmű, hogy a kard egy koreai Baekje király ajándéka egy a japán Yamato uralkodónak.
Ugyanakkor találtak Nihon Shoki-ban ( Japán Krónikája) egy érdekes történelmi részt, amely egy ugyanilyen kardról tesz említést, amit a misztikus sámánnak, Jingu császárnénak adtak. A penge kitűnően megbízható forrásokkal rendelkezett Kínában, Koreában és Japánban és maga az Isonokami szentély is említésre került a Nihon Shoki idejéből származó egyéb iratokban. A tudósok szerint a hét elágazású kard az, amit a és a sámán császárné Jingu kapott.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL