REJTÉLY-MISZTIKA

10 megrázó kép az árnyékemberekről - Ezek a bizonyítékok arra, hogy tényleg léteznek?!

Árnyékemberek. Kik ők? Szellemek? Asztráltestek? Démonok? Időutazók? Vagy tényleg csak árnyékok? És mit akarnak tőlünk? Egyikre sincs még konkrét válasz, mint ahogy arra se, hogyha csak a képzeletünk szüleményei volnának, hogy születtek ezek a fotók és az a rengeteg beszámoló? Adassék meg mindenkinek a maga hite szerint, mindenestre mi mutatunk hozzá 10 megrázó és nagy eséllyel valód képet róluk!

3. A szürke ember legendája

Dél-Karolinában egyik kicsit sem ismeretlen a szürke ember. Állítólag egy fiatal férfi szelleme, aki az 1800-as évek elején halt meg, miután elkapta a futóhomok. Sokak szerint a lelke a partokon kísért. Mások pedig úgy vélekednek, hogy a hurrikánok és nagy viharok előrejelzője. Először 1822-ben látták, de később 1989-ben a Hugo hurrikán előtt is megjelent.

1.       A szürke ember legendája

 

Dél-Karolinában egyik kicsit sem ismeretlen a szürke embert. Állítólag egy fiatal férfi szelleme, aki az 1800-as évek elején halt meg, miután elkapta a futóhomok. Sokak szerint a lelke a partokon kísért. Mások pedig úgy vélekednek, hogy a hurrikánok és nagy viharok előrejelzője. Először 1822-ben látták, de később 1989-ben a Hugo hurrikán előtt is megjelent. 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL