Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

10 megrázó kép az árnyékemberekről - Ezek a bizonyítékok arra, hogy tényleg léteznek?!

Szerző:
Szabó Anna
Árnyékemberek. Kik ők? Szellemek? Asztráltestek? Démonok? Időutazók? Vagy tényleg csak árnyékok? És mit akarnak tőlünk? Egyikre sincs még konkrét válasz, mint ahogy arra se, hogyha csak a képzeletünk szüleményei volnának, hogy születtek ezek a fotók és az a rengeteg beszámoló? Adassék meg mindenkinek a maga hite szerint, mindenestre mi mutatunk hozzá 10 megrázó és nagy eséllyel valód képet róluk!

3. A szürke ember legendája

Dél-Karolinában egyik kicsit sem ismeretlen a szürke ember. Állítólag egy fiatal férfi szelleme, aki az 1800-as évek elején halt meg, miután elkapta a futóhomok. Sokak szerint a lelke a partokon kísért. Mások pedig úgy vélekednek, hogy a hurrikánok és nagy viharok előrejelzője. Először 1822-ben látták, de később 1989-ben a Hugo hurrikán előtt is megjelent.

1.       A szürke ember legendája

 

Dél-Karolinában egyik kicsit sem ismeretlen a szürke embert. Állítólag egy fiatal férfi szelleme, aki az 1800-as évek elején halt meg, miután elkapta a futóhomok. Sokak szerint a lelke a partokon kísért. Mások pedig úgy vélekednek, hogy a hurrikánok és nagy viharok előrejelzője. Először 1822-ben látták, de később 1989-ben a Hugo hurrikán előtt is megjelent. 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL