REJTÉLY-MISZTIKA

10 különös ősi jóslási technika, amiről talán még életedben nem hallottál!

Tarot, inga meg kristálygömb. Voltak ennél sokkal színesebb, egzotikusabb, gusztustalan, de állítólag igen hatásos jóslási technikák, amiket lehet, hogy pont ezekért a tulajdonságaikért alkalmazzák ma már kevéssé vagy egyáltalán. Az ókori kultúrákban népszerűek és kelendőek voltak ezek a jövendölések, amelyek nélkül néha emberek nem is mertek cselekedni. Mi volt hajdan ez a 10 szokatlan, de hatékony jóslási technika?

Antropomancia – Ember áldozati jóslás

Az antropomancia egy igen hátborzongató jóslási forma és meglehetősen barbárnak fog tetszeni. Ugyanakkor az ókorban teljesen bevett szokás volt az emberi áldozat a világ szinte minden táján, hiszen hitük szerint ezzel csillapították az istenek dühét vagy kérték az áldásukat. A jóslás abból állt, hogy a feláldozandó ember vagy néha állat, hogyan viselkedik a halál pillanatában. Mennyi és milyen hangokat ad ki, hogy helyezkedik el a teste a földön, a vér folyásának az iránya.
Az egyik leghíresebb antropomanciával született jóslat a római író Suetonius szerint, Spurinna látnok így figyelmeztette Júliusz Cézárt, hogy óvakodjon a Március 15-től.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL