REJTÉLY-MISZTIKA

10 hely, ami ugyanolyan misztikus és természetfeletti, mint a Bermuda-háromszög

Rejtélyes eltűnések. Mintha a föld nyelné el az embereket, a hajókat, a repülőgépeket. Az idegenek rabolják el őket vagy az ilyen helyeken megtalálható mágneses anomáliák kavarnak be? Netán párhuzamos világokba csúsznak át az áthaladók? Van 10 kevéssé ismert, pedig ugyanolyan hírhedt, misztikus és veszélyes övezet, mint a Bermuda-háromszög!

San Luis-völgy

A Colorado déli részén található San Luis-völgy, ami szintén hemzseg a természetfeletti eseményektől. Ufó-észlelések, rejtélyes tanyasi állatok megcsonkítása. Olyan sűrűn lehet itt ufót látni, hogy Judy Messoline ufó-figyelő őrtornyot is építtetett a birtokán. 2000 óta csak ő több mint 50 ufót látott a saját szemével. Ezek közül sokat vele egy időben más emberek is láttak.

Az egyik legszörnyűbb állatcsonkítás 1967-ben történt. Snippy-re, a lóra, egyik reggel agy nélkül találtak rá és a nyaki csontjait teljesen eltávolították. Azóta több száz, ha nem több ezer megmagyarázhatatlan állatcsonkítás történt itt és az állatok körül soha nem voltak vérnyomok, és pontos vágásnyomok látszódtak a tetemeken. A legtöbb gazda különös fényeket látott az égen, mielőtt másnap így talált volna a jószágára… de mit akarnak a földönkívüliek az állatoktól?

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL