REJTÉLY-MISZTIKA

10 hely, ami ugyanolyan misztikus és természetfeletti, mint a Bermuda-háromszög

Rejtélyes eltűnések. Mintha a föld nyelné el az embereket, a hajókat, a repülőgépeket. Az idegenek rabolják el őket vagy az ilyen helyeken megtalálható mágneses anomáliák kavarnak be? Netán párhuzamos világokba csúsznak át az áthaladók? Van 10 kevéssé ismert, pedig ugyanolyan hírhedt, misztikus és veszélyes övezet, mint a Bermuda-háromszög!

Michigan háromszög

A Michigan háromszög a Michigan-tó közepén található. Általában szárazföldi és a vízi járműveket tűntet el. Tessék néhány megtörtént eset:

1937. április 28-án az O.M. McFarland a Pennsylvaniai Erie-ből a Wisconsini Port Washingtonba tartott. A kapitánynak, George R. Donnernek át kellett haladnia a háromszögen. De olyan fáradtság tört rá, hogy visszavonult a kabinjába és arra a kérte a másodtisztet, hogy ébressze fel, amint közelednek az úti céljukhoz. Három órával később ébresztette volna a másodtiszt, de Donner nem volt a kabinjában. Sem máshol a hajón…

Íme, egy másik eset: 1950. június 23-án a Northwest Airlines 2501-es járat New Yorkból Minneapolisba tartott. Robert C. Lind vezette a gépet 58 utassal a fedélzetén. A rossz időjárás miatt, megváltoztatta az irányt és a Michigan-tó felé indult. Éjfél körül a pilóta engedélyt kért arra, hogy lejjebb ereszkedhessen, minden különösebb ok nélkül. A kérését visszautasították és soha többé nem sikerült felvenni a kapcsolatot a 2501-es járattal. Az utolsó ismert helyzete a Michigan háromszög felett volt.

Annyi biztos, hogy a repülő a vízbe csapódott. Állítólag találtak kisebb roncsdarabokat, de elvileg sem repülőgép testét, sem emberi maradványokat nem találtak.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL