REJTÉLY-MISZTIKA

10 hely, ami ugyanolyan misztikus és természetfeletti, mint a Bermuda-háromszög

Rejtélyes eltűnések. Mintha a föld nyelné el az embereket, a hajókat, a repülőgépeket. Az idegenek rabolják el őket vagy az ilyen helyeken megtalálható mágneses anomáliák kavarnak be? Netán párhuzamos világokba csúsznak át az áthaladók? Van 10 kevéssé ismert, pedig ugyanolyan hírhedt, misztikus és veszélyes övezet, mint a Bermuda-háromszög!

Point Plesant

Point Plesant számtalan furcsaság színtere. Köztük a leghíresebb a Mothman, azaz Molyemberként ismeretes lény, amely Nyugat-Virginiát 1966 novemberétől 1967 decemberéig tartotta rettegésben. Legalább száz ember látott egy 7 láb magas, széles mellkasú férfit, hipnotikus, izzó, piros szemekkel és 10 láb fesztávolságú szárnyakkal.
Sokan hiszik azt, hogy egy földönkívüli lény, míg mások egy mutánsra tippelnek. Azután ért véget a Molyember terrorja, hogy 1967. december 15-én, az Ezüst-híd összeomlott, amiben 46 ember vesztette életét.
De nem a csak a Molyember tevékenykedett itt, hanem ufók és „Men In Black” féle beszámolókat is lehetett hallani, hogy a „fekete ruhás emberek” különös lények után nyomoznak.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL