REJTÉLY-MISZTIKA

10 hely, ami ugyanolyan misztikus és természetfeletti, mint a Bermuda-háromszög

Rejtélyes eltűnések. Mintha a föld nyelné el az embereket, a hajókat, a repülőgépeket. Az idegenek rabolják el őket vagy az ilyen helyeken megtalálható mágneses anomáliák kavarnak be? Netán párhuzamos világokba csúsznak át az áthaladók? Van 10 kevéssé ismert, pedig ugyanolyan hírhedt, misztikus és veszélyes övezet, mint a Bermuda-háromszög!

Az Anjikuni-tó

1930 novemberében Joe Labelle, prémvadász menedék után nézett éjszakára. Jóban volt egy eszkimó falu tagjaival, amelynek a lakosai 2000 fő körül volt. De mikor eljutott odáig, meglepődve látta, hogy a faluban sehol nem volt egy árva lélek sem. Az ételek, a puskák, minden ott maradt, de emberek sehol nem voltak.
Hamarosan megkezdődött a nyomozás. A falu temetőjében észrevették, hogy az egyik sírt felnyitották és kiürítették, illetve nem voltak sehol állatok. Ugyanakkor nagyjából 300 lábnyira a falutól kb. hét szánhúzó kutya tetemére leltek. A jószágok éhenhaltak úgy, hogy tele voltak az élelmiszerraktárak.
Ott kezdődik az érdekesség, hogy egyesek különös fényeket láttak a tó felett az kb. eltűnés idejében.
Tehát, hová lett egy egész falu? Természetesen a legtöbben az idegenekre voksolnak. De nekik mire kellett egy egész eszkimó falu?

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL