PASISZEMMEL

3 nyomós ok, ami miatt még a tökéletes nőt is elhagyják a férfiak - Ők maguk vázolták fel!

Szerző:
Szabó Anna
Még a tökéletesnek tűnő nőket is elhagyják olykor, hiába rajongja körül őket rengeteg férfi. Mindenki ismer gyönyörű nőket, akik minden szempontból tökéletesnek tűnnek, ennek ellenére mégis elhagyják őket. A külső szemlélő azt hiheti, hogy mi, férfiak ok nélkül szakítunk a tökéletesnek tűnő nőkkel. Ám ennek is megvan a maga oka, amit most meg is ismerhettek.

Valószínűleg ti is hisztek az örökké tartó szerelemben, Drága Hölgyeim. Hisztek a szerelem erejében és a tündérmesékben. Természetes, hogy azt szeretnétek, sírig tartó szerelemben legyen részetek, ám a valóság olykor nagyon is kijózanító. Megmutatom azt is, hogy miért!

Először is, fontos tudni azt, hogy a jó nő ismérve abszolút közhelyes megfogalmazás, mivel nincs erre általános szabály. Persze itt nem csak a külsőről érdemes beszélni. Amikor valakit tökéletes nőnek neveznek, arról van szó, hogy teljes mértékben megfelel a társadalmi normáknak, vagyis gondoskodó, kedves és odaadó. A helyzet azonban az, hogy az ilyen típusú nők túlzottan kiszámíthatóak – legalábbis számunkra.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL