Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
PASISZEMMEL

3 nyomós ok, ami miatt még a tökéletes nőt is elhagyják a férfiak - Ők maguk vázolták fel!

Szerző:
Szabó Anna
Még a tökéletesnek tűnő nőket is elhagyják olykor, hiába rajongja körül őket rengeteg férfi. Mindenki ismer gyönyörű nőket, akik minden szempontból tökéletesnek tűnnek, ennek ellenére mégis elhagyják őket. A külső szemlélő azt hiheti, hogy mi, férfiak ok nélkül szakítunk a tökéletesnek tűnő nőkkel. Ám ennek is megvan a maga oka, amit most meg is ismerhettek.

Valószínűleg ti is hisztek az örökké tartó szerelemben, Drága Hölgyeim. Hisztek a szerelem erejében és a tündérmesékben. Természetes, hogy azt szeretnétek, sírig tartó szerelemben legyen részetek, ám a valóság olykor nagyon is kijózanító. Megmutatom azt is, hogy miért!

Először is, fontos tudni azt, hogy a jó nő ismérve abszolút közhelyes megfogalmazás, mivel nincs erre általános szabály. Persze itt nem csak a külsőről érdemes beszélni. Amikor valakit tökéletes nőnek neveznek, arról van szó, hogy teljes mértékben megfelel a társadalmi normáknak, vagyis gondoskodó, kedves és odaadó. A helyzet azonban az, hogy az ilyen típusú nők túlzottan kiszámíthatóak – legalábbis számunkra.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

1. Nem tudunk felérni hozzá

Bevallom őszintén, úgy gondolkodunk, hogy a „tökéletes” nőkre hatalmas nyomás nehezedik, hiszen tudják saját magukról, hogy tökéletesek, ezáltal mindenki más is ezt várja el tőlük. Egyszerűen úgy érezzük, hogy képtelenek vagyunk felérni egy tökéletesnek bélyegzett nőhöz. Inkább ne legyetek olyanok.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL