PASISZEMMEL

Hányadik randin legyen szex? - Pasiszemmel

Szerző:
Szabó Anna
A címet elolvasva minden nő megfogalmazhatott magában egy számot, amely, ha jól sejtem, valahol a nulla környékén jár. Hölgyek, tévedésben vagytok, mert legalább két találka erejéig a férfi is képes várni.

 

Sok falkatársam cserélt volna velem a minap, amikor az egyik eszméletlenül dögös Hölgy ismerősömmel ebédelhettem együtt. A szó, nem meglepő módon, viszonylag gyorsan a párkapcsolatokra terelődött, és a lassan fél évtizede egyetlen férfi mellett lehorgonyzó szőkeség az alábbi kijelentésre ragadtatta magát: „Ha most újra kellene randiznom, biztosan jól körüludvaroltatnám magam.” Buzgón bólogattam, és úgy voltam vele, hogy lám, vannak még erényes nők. Ám a kis drága még nem ért mondandója végére. „És az is tuti, hogy nem adnám meg könnyen magam. Legalább a második randiig várnék a szexszel!”. Itt akadt a torkomon a leves! Miután magamhoz tértem az első ájulatból, a Hölgyemény tovább fokozta hitetlenségemet azzal, hogy módosította álláspontját, és már annak a lehetőségét sem tartotta kizártnak, hogy az első alkalommal megnyissa a „kapukat”. Ezt követően nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy kiderítsem, miként vélekednek erről az én térfelemen állók, vagyis a férfiak. Oké, szinte hallom a gyengédebbik nem tagjaiból verbuvált alkalmi kórust, amint azt zengi, hogy a pasik már legszívesebben az első randin az ágyba vándorolnának. Kedveseim, ha ragaszkodtok ehhez a teóriához, akkor ne olvassatok tovább, mert csalódni fogtok. Minden más esetben ajánlom figyelmetekbe az alábbi sorokat, mert hát tudunk mi még meglepetést okozni.

Szándékos testi simogatás

Az élet nagy igazságát, miszerint a nő férfit akar, a férfi meg nőt, könnyű lenne áttranszformálni azzá, hogy a nő férfit akar, a férfi meg szexet – lehetőleg minél előbb és minél többet. De nem eszik azt olyan forrón! Képzeljétek el, jó néhány példányunkban maradt még valamennyi romantikus érzület. Ez a gyengéd hang – amennyiben tényleg komolyak a szándékaink – nem a libidónknak ad szót, hanem a szívünknek. A férfiben is felébred a tisztelet, és többet láthat a nőben egy kívánatos cicusnál. Úgy vagyunk vele, hogy ha túl korán megkapnánk, azzal elrontanánk az egész románc szépségét, másrészt arra is ügyelni akarunk, hogy tündérkénk ne érezze úgy: csak „arra” kellett. A témában elsőként megszólaltatott csajmágnes barátom, Attila is valami hasonlón esett át múltkoriban. „Magam is meglepődtem, de ott feküdt mellettem a lány, és komolyabban nem történt semmi. Más esetben rögtön rárepültem volna, ám ezúttal nem hajtott a vágy. Úgy voltam vele, nincs miért kapkodni, és ha most nyomulok, azzal tönkretehetem az egészet. És ezt nagyon nem akartam.” – fedte fel gyöngéd lelke térképet évszázados cimborám. Pedig ha valaki, akkor ő aztán szereti igen záros határidőn belül bezavarni a macit a málnásba. Amúgy is minden csak idő kérdése.

7 másodperc

Ezt egyébként a másodikként véleménynyilvánításra felkért Domi mondja, aki még némi tudományos kutatómunkát is végzett a területen. „A felmérések szerint, a találkozás utáni 7 másodpercben eldől, hogy kívánom-e a másikat vagy sem. Én általában már az első randin tudom, hogy az adott nővel le akarok-e feküdni, vagy sem. Nem találnátok ki, de addigra a csaj is pontosan tudja, hogy mik a tervei velünk. Ha nincs meg a kölcsönös vonzódás, akkor úgysem lesz az egészből semmi. Viszont, amennyiben megvan az a bizonyos vibrálás, akkor akár nagyon gyorsan (meg)döntésre kerülhet a sor. Ugyanakkor, én mondjuk, nem tartom sokra azt a csajt, akit az első randin megkaphatok; és nekem sem szokásom rögtön erre utazni.” Meg kell hagyni, alapos vélemény; és mennyire igaz! A vadászösztönünket ugyanis hanyatló pályára állítja az, ha érezzük a nőn, hogy neki nem lenne ellenére egy kis mezítelen ölelkezés. Arra azonban tőlem se várjatok választ, hogy miért taszítja az a férfiakat, ha láthatóan „bejövünk” egy nőnek, miközben máskor meg azon sírunk, hogy senki felénk se néz. Egyébként az lehet a legüdvözítőbb, ha nem nagyon tervezgetünk, hanem rábízzuk magunkat a dolgok alakulására.

A pillanat hatása

Maradjunk még egy kicsit az idő faktornál, ugyanis Levi meglátása szoros összhangban van a Domi által elmondottakéval. „Tapasztalataim szerint, ha kb. 2 héten belül nem kötünk ki az ágyban, akkor nem beszélhetünk kölcsönös testi vonzódásról. Ha viszont odáig vagyunk egymásért, akkor előbb-utóbb úgyis megtörténik, aminek meg kell történnie. De jó, ha ez inkább előbb, mint utóbb.” A tisztánlátás végett egy másik barátom is úgy vélekedik: jobb minél hamarabb megtudni, hogy mire számíthatunk. „Felesleges erre stratégiát gyártani, ha úgy alakul, akkor már az első randin mehet a móka. Talán azért is jobb korán elhálni a kapcsolatot, mert így hamar kiderül, hogy passzolunk-e egymáshoz ilyen téren. Volt már rá példa, hogy ennek alapján gyorsan leépítettem a lányt, mert nagyon nem találtuk a közös nevezőt a lepedő fölött. Ami nem megy, azt nem kell erőltetni.” – vélekedett Bence. Nos, Hölgyeim, látjátok, ezért jó a korai szex. Nincs bennünk semmi mögöttes szándék, csupán azért hajtunk annyira serényen a testi örömökre, hogy megbizonyosodjunk arról, hosszú távon is minden rendben lesz. Na, a végén még magam is elhiszem.

Megnyíló rózsák

Amennyire egyébként egy férfit hatalmába keríthet már az első randin az a furcsa érzés, hogy „ez a nő azonnal kell nekem”, úgy egyáltalán nem zárható ki, hogy ez a vágy kölcsönös. Csak a leírtakat igazolandó: én például szerencsésnek tartom magam, mert hallottam már nő szájából nekem címezve a következő szavakat: „szívem szerint már az első randin rád másztam volna”. Kellhet-e ennél több a férfi önbecsülésének? Alig hiszem. A fentebb már taglalt időtényező amiatt is fontos lehet, mert nem tudhatjuk, hogy mit hoz a holnap. Tudom, ez nagyon pátoszos mondat lett, de elképzelhető, hogy csak egy esélyt kapunk a sorstól. Ki tudja, hogy a találka másnapján nem bukkan-e fel a csaj exe, vagy igazi nő módjára nem gondolkodik el azon a kis drága, hogy kellünk-e mi neki egyáltalán. És akkor se előtte, se utána nem lesz alkalom. Kedves Hölgyek, nektek viszont most itt a lehetőség, hogy kifejtsétek véleményeteket a témával kapcsolatban – a férfi álláspontot már ismeritek. Lehet, hogy sokat tanulhatnánk belőle, amikor randira készülünk. Szépségeim, klaviatúrára fel!

 


 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL