Skizofrénia

 

Elfojtás: A képen látható személy bizony skizofréniás. A skizofrén személyiséget az intenzív fásultság, a közönyösség, a torz gondolatok és az összeférhetetlen érzelmek jellemzik. Ha ez az egykedvű tekintet és pókerarc okoz számodra libabőrt, talán van egy rejtett közönyöd mások felé, és elnyomtad magadban azt is, hogy kora gyermekkorodban kivontad magad bizonyos események alól.

Tagadás: Minden bizonnyal rendkívül társaságkedvelő ember vagy. Hiszel a kommunikáció és az emberi kapcsolatok hatalmas erejében. A túlzott társasági élet azonban eléggé félrevezető, és talán e mögött egy kirekesztett ember áll, aki úgy érzi, hogy ha az emberek nem veszik körül, akkor magányossá válik. Mélyen legbelül azonban pontosan tudod, hogy nincs szükséged másokra ahhoz, hogy boldog légy. Úgy tűnik, kapcsolataid személytelenek és felületesek, mert hiányzik belőlük az igazi érzés.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb csillagüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL