FOGYÓKÚRA

A Skorpió és a fogyókúra

Szerző:
Szabó Anna
Hagyj fel a szigorú diétával és az egészségtelenül gyors fogyással! Lazíts, és olvasd el a csillagjegyedhez tartozó fogyókúrás tanácsainkat, tippjeinket. Lehet, hogy a bolygók meg tudják mondani neked, hogyan fogyj le, és hogyan maradj örökké karcsú!








Fogyókúrás személyiségvonások

A Skorpiók pozitív hozzáállású, elszánt emberek, ezért számukra könnyű betartani a diétát és a testmozgási programot. Képesek betartani a legszigorúbb diétákat is. A sikeres fogyás érdekében teljesen bele kell merülniük a fogyókúrába, a félmegoldások itt nem vezetnek célra. A Skorpiók lelkesedése és szervezési képességei bizonyossá teszik a fogyást.


Erősségek a fogyókúra szempontjából

A gyors fogyás könnyebb a Skorpióknak, mint bármelyik másik csillagjegy szülötteinek. Ha egyszer elkezdtek egy fogyókúrás programot, akkor azt be is tartják, és el vannak szánva arra, hogy addig kövessék a programot, amíg sikerrel nem járnak. A Skorpiók pozitív hozzáállással és rendezett gondolkodással minden testsúlyproblémát meg tudnak oldani. Akkor is meg tudják csinálni azt, amit célul tűztek maguk elé, ha nehéz a megvalósítása.



Gyengeségek a fogyókúra szempontjából

A Skorpiók számára nehéz lehet a fogyókúrás programot betartani, ha a személyiségük negatív oldala veszi át az irányítást. Zokon veszik azokat a megszorításokat, amiket egy fogyókúrás tervezet tartalmazhat, és nem akarnak kalóriákat vagy zsírmennyiséget számolgatni. Hajlamosak túlzásba vinni a dolgokat, ezért vigyázniuk kell arra, nehogy túl alacsony kalóriát tartalmazó diétát, vagy szélsőséges sztárdiétát válasszanak, és a sportolást sem szabad túlzásba vinniük.


Fogyási képességek

A Skorpióknak kiváló esélyeik vannak a fogyásra. A változatos diéta és a szintén változatos testmozgási program a legmegfelelőbb a számukra, ha ezek a programok megengedik, hogy felhasználhassák mentális és fizikai energiájukat. Ha a Skorpiók legyőzik a nyughatatlanságukat és betartják a fogyókúrás terveiket, akkor nagyon gyorsan lefogynak. Minden képességük megvan ahhoz, hogy másoknak is segítsenek sikeresen lefogyni, ezért gyakran támogatják és segítik a barátaikat és a családtagjaikat a fogyókúrázásban.



Vissza a cikkhez »


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL