FOGYÓKÚRA

A Rák és a fogyókúra

Szerző:
Szabó Anna
Hagyj fel a szigorú diétával és az egészségtelenül gyors fogyással! Lazíts, és olvasd el a csillagjegyedhez tartozó fogyókúrás tanácsainkat, tippjeinket. Lehet, hogy a bolygók meg tudják mondani neked, hogyan fogyj le, és hogyan maradj örökké karcsú!







Fogyókúrás személyiségvonások


A fogyókúrázó Rákok évekig tudnak a testsúlyproblémáik miatt aggódni, és közben nem tesznek semmit azért, hogy lefogyjanak. Nagyon ritkán fordul elő az, hogy azonnal lépéseket tesznek, és jó étrendet és testmozgási programot keresnek. A Rákok nagyon jó szakácsok és nagyon jó tervezők, ezért az olyan diéták vezetnek sikerre náluk, amelyek változatosak, és sok érdekes receptet tartalmaznak. A sztárdiétákat nem a Rákoknak találták ki – ők sok időt áldoznak arra, hogy megtalálják azt a fogyókúrát, amely illik az életmódjukhoz.


Erősségek a fogyókúra szempontjából

A sikeres fogyókúrához a türelem a Rákok legnagyobb előnye. Nagyszerű szakácsok, és az éléskamrájuk tele van, ezért a fogyás soha nem lesz unalmas a számukra. Ha egy Rák egyszer elkezd egy fogyókúrás étrendet és testmozgási programot, akkor kitartó lesz, és egészen addig betartja a diétát, amíg le nem fogyott, és amíg jó nem lett a kondíciója.


Gyengeségek a fogyókúra szempontjából

A fogyás nagyon nehéz azon Rákok számára, akik imádják magukat és másokat etetni. A Rákok diétás tervei összeütközésbe kerülhetnek azzal a vágyukkal, hogy etessék a családjukat és a barátaikat. A Rákok ragaszkodnak a szokásaikhoz, ezért náluk nem fognak működni azok a diéták és sportolási programok, amelyek felborítják az életüket. A változó kedélyállapotú Rákok számára nem könnyű hosszú távon betartani a fogyókúrás terveket – a Rákok ráadásul hajlamosak a saját vigasztalásukra, és jobb kedvre derítésükre használni az evést.



Fogyási képességek

A Rákoknak nagyon nagy esélyük van a fogyásra, ha új ötleteket és szokásokat is hajlandók beengedni az életükbe. Nézz meg több diétás tervet is, keress egy olyat, amelyik tökéletesen illeszkedik az életmódodhoz, és vágj bele! Kitartóak és türelmesek, és ez a két tulajdonságuk sokat segít abban, hogy hosszú távon is be tudják tartani a fogyókúrás terveiket, lefogyjanak és jól érezzék magukat.


Vissza a cikkhez »


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL