FOGYÓKÚRA

A Bika és a fogyókúra

Szerző:
Szabó Anna
Hagyj fel a szigorú diétával és az egészségtelenül gyors fogyással! Lazíts, és olvasd el a csillagjegyedhez tartozó fogyókúrás tanácsainkat, tippjeinket. Lehet, hogy a bolygók meg tudják mondani neked, hogyan fogyj le, és hogyan maradj örökké karcsú!







Fogyókúrás személyiségvonások

A legtöbb fogyókúrázó Bika számára az értelmes, átgondolt diétaterv a megfelelő. A Bikák nem vonzódnak a sztárdiétákhoz. A tipikus Bikák nem fogynak gyorsan, mivel lassú az anyagcseréjük, és nem szeretik a testmozgást. A Bikák módszeresek, ezért számukra eléggé könnyű a fogyókúrás tervek betartása. Óriási türelmüknek köszönhetően még akkor is betartják a diétás programjukat, ha lassú fogyást tapasztalnak, és ez által továbbra is tudnak fogyni a zsírszövetből.


Erősségek a fogyókúra szempontjából

A Bikák fogyása lassú, de biztos! Nem szeretnek kockáztatni, ezért értelmes, jól átgondolt fogyókúrás tervet választanak. A Bikák kitartók és módszeresek, ezért könnyen tudják követni a fogyókúrás programjukat. Fő erősségük a türelem, ami a legtöbb más fogyókúrázóból hiányzik. Nem térnek el a diétájuktól és a testmozgási programjuktól, bármilyen sokáig is tart náluk a fogyás.



Gyengeségek a fogyókúra szempontjából

A Bikák nem szeretik a változást, és emiatt eléggé nehéz számukra egészséges, fogyókúrás étrendre átváltani, és elkezdeni sportolni. A Bikák elhízása számos dolog következménye – az édesszájúság, a lassú anyagcsere, a finom, dús ételek és a bor szeretete, valamint az a vonásuk, hogy imádják kényeztetni magukat. És ami még rosszabb, utálják a testmozgást.


Fogyási képességek

A Bikák számára nagyon jók a kilátások a fogyás szempontjából, amennyiben le tudják küzdeni a változástól való irtózásukat. Az olyan fogyókúrás diéták, amelyekben túl sokat kell kísérletezgetni, nem valók az állandóságot kedvelő Bikáknak. A Bikák nem számítanak arra, hogy gyorsan fognak lefogyni, és nagyon türelmesek, ezért tökéletesen boldogok akkor, ha lassan, de biztosan fogynak. Lassú anyagcseréjük ellenére, rendszeretetüknek és főzési képességeiknek köszönhetően lehetséges a hosszú távú testsúlykontroll számukra.


A fogyást segítő ételek

Rengeteg gyümölcs, különösen alma, bogyók, szőlő, és sok-sok zöldség. A fűszeres ételek is jók, mint például a chili és a curry. Fontos a sok rost fogyasztása, például teljes kiőrlésű gabonafélék és pékáruk formájában. Kerüld a sűrű szószokat, a luxusdesszerteket, az édes ételeket és az édességeket.


Vissza a cikkhez »

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL