FOGYÓKÚRA

A Kos és a fogyókúra

Szerző:
Szabó Anna
Hagyj fel a szigorú diétával és az egészségtelenül gyors fogyással! Lazíts, és olvasd el a csillagjegyedhez tartozó fogyókúrás tanácsainkat, tippjeinket. Lehet, hogy a bolygók meg tudják mondani neked, hogyan fogyj le, és hogyan maradj örökké karcsú!








Fogyókúrás személyiségvonások

A Kosok óriási lelkesedéssel vetik bele magukat a fogyókúrába, de ha nem fogynak le gyorsan, akkor abbahagyják a diétázást, és valami más után néznek – például belefognak egy másik diétába. Mivel szükségük van az izgalomra, vonzzák őket a sztárdiéták és a diétareklámok. A Kosok nem szereti a megkötéseket, ráadásul nagyon energikus természetűek, és emiatt nagyon nehéz számukra betartani valamilyen diétás étrendet és testmozgási tervezetet olyan hosszú ideig, hogy sikeresen lefogyjanak.



Erősségek a fogyókúra szempontjából

A Kosok számára rendkívül sikeres lehet a fogyás, ha felhasználják rengeteg pozitív tulajdonságukat. A Kosok szeretik a kihívásokat, és nagyon erős vágyat éreznek a sikerre, ezért könnyű számukra betartani a diétát és a testmozgási programot. Mivel a Kosok számára nagyon fontos az egészségük és a kinézetük, elfogadhatatlannak tartják a kövérséget. Nagyon erős az akaratuk, és emiatt könnyen le tudnak fogyni, és ugyanilyen könnyen az életük részévé tudják tenni a testsúly megtartásának feladatát is.


Gyengeségek a fogyókúra szempontjából

A fogyás nagyon nehéz lehet a Kosok számára, ha hagyják, hogy a negatív oldaluk vegye át az irányítást. A Kosok rendszeresen azt csinálják, hogy elkezdenek valamilyen diétát, de nincs elég kitartásuk ahhoz, hogy hosszú távon betartsák, és emiatt egy idő után abbahagyják a fogyókúrázást. A fogyókúrázó Kosok számára vonzónak tűnik az alacsony kalóriás diéta és a gyors fogyás, de éppen ez akadályozza meg őket abban, hogy hosszú távon sikeres legyen a fogyókúrájuk.


Fogyási képességek

A Kosoknak nagyon nagy esélyük van a sikeres fogyásra. A fogyókúrázó Kos el tudja érni a lehetetlent! Az sem baj, ha a túlsúly régóta fennálló probléma: a Kos erős sikervágya és hihetetlen akaratereje megkönnyíti a fogyókúrás program betartását. A Kosoknak vissza kell fogniuk magukat, nehogy kipróbáljanak minden egyes új diétát, amiről hallanak.


A fogyást segítő ételek

Színes, erőteljes ízű, fűszeres ételek, mint például a forró curry. Az ízek legyenek inkább sósak és pikánsak, semmint édesek. Vöröshagyma, póréhagyma, fokhagyma és fűszerek. Kerüld az édes ételeket, a túl sok tartósítószert tartalmazó élelmiszereket, valamint a fűszerezetlen ételeket.


Vissza a cikkhez »


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL