Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Végezd el Szilveszter éjjelén ezt az 5 mágiát és legyen meg mindened, amit csak kívánsz!

Szerző:
Szabó Anna
Hamarosan itt az újév. Sokan vágyunk arra, hogy a következő évünk bőségben, jólétben, szerelemben, szerencsében teljen. Nem kell csak vágyakoznod utána, meg is adhatod magadnak! Végezd el Szilveszter éjjelén az 5 mágia egyikét és valósuljanak meg az álmaid!

{KEPGALERIA}

Sikervarázslat

Gyújts meg 3 zöld gyertyát, 3 barnát és 3 aranyszínűt.

Égess közben tömjén, mirha, szantál és fahéj keveréket.

Ha gondolod, kiteheted az asztalra, kép vagy más szimbólum formájában azt, amit elérni kívánsz.

Fogj egy papírt és írd le, mi mindent szeretnél elérni jövőre. Mivel lennél elégedett és boldog. Mi segíthetne hozzá téged a sikerhez. Ne gondolkodj rajta sokat, csak írd le, ami az eszedbe jut. Utána írd le ugyanezt a listát még nyolcszor. De ezt ne kényszerrel telve tedd, hanem úgy, hogy ez a kulcsa a vágyaid elérésnek.

Ezután mind a 8 papírt, hajtsd össze 8 részre és írd rá mindegyikre a születési dátumodat és kend be őket egy kis fahéj olajjal vagy szórd meg őket. Ha gondolod, rúnákat is írhatsz a papírra, amik ugyancsak a kívánságaidat testesítik meg, hogy még hatásosabb legyen a mágia.

Koncentrálj jól a vágyadra és mond el az igézetet: „Felajánlom a fényt és az ünnepi illatot a Napistennek, amiért teljesíti a papíron lévő vágyaimat.”

Utána ezt mond el mind a négy égtáj felé fordulva és folytasd így az igézetet: „Legyenek a gyertyák fénye az én lelkem fényei, ezt az adom én cserébe a Napistennek. A hitemet, a sikerért”.

Köszönd meg a segítségét, utána meditálj kicsit és képzeld el, amint megvalósulnak a vágyaid.

Innentől kezdve égess el mindennap egy kis papírt, amin a vágyaid szerepelnek.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL