MÁGIA

Varázsolj magadnak ellenállhatatlan aurát, hogy a bűvkörödbe vonhasd azt, akit csak szeretnél

Szerző:
Szabó Anna
Titokban szinte mindenki vágyik arra a képességre, hogy megjelenésével, karizmájával elvarázsolja a környezetében lévő embereket, akik le sem tudják venni róluk a szemüket. Szeretnék, hogy vonzónak és tetszetősnek tűnjenek mások szemében. Ezzel az egyszerű varázslattal könnyen elérheti bárki, hogy mások ellenállhatatlanul vonzónak találják! Csak India egyik legrégebbi mágiáját kell hozzá segítségül hívni.

 

Lehet vele konkrét célod is, hogy mondjuk párt találj, vagy hogy a kedvesed még jobban kívánjon, de minden célzat nélkül is elvégezheted ezt a mágiát, ha csak azt szeretnéd, hogy a férfiak körülötted lebzseljenek, megforduljanak utánad és egy valóságos istennőnek érezd magad! Ez az egyszerű, de hatásos indiai varázslat ellenállhatatlan bűvkörrel ruház fel téged!

 

Kellékek

A képen is látható yanta (mágikus négyszög)

Két piros gyertya

Piros virágok

Méz

Édességek

Rózsa füstölő

A varázslat menete

Először is, pénteken, növő hold idején írd le egy papírra vagy nyomtasd ki a mágikus négyzetet.

Helyezzük a yantrát két piros gyertya közé, és helyezzük fülé a választott piros virágokat. Tegyük alá a mézet, illetve az édességeket, amit Káma istennek ajánlunk.

A közelben helyezd el a füstölőt is.

Ezután kényelmesen üljünk le a yantra elé és mond el a következő szanszkrit mantrát 108-szor.

Om Kamadevaye vidmahe Pushpvanaye dimahi Tanno Kama (h) pratchodayat

(Nagyjából annyit tesz: Om hadd ismerjelek meg közelebbről  Káma isten (szex, szerelem, szexualitás, vonzerő és a kisugárzás istene) Akinek érintésétől kinyílnak a virágok, hadd meditáljak veled és váljak eggyé energiáddal. Káma áldjon meg és vezessen.)

Miközben kántálod, érezd, ahogy Káma isten fényes, ragyogó karizmával borít be.  

Mikor végeztél vele, vizualizáld, ahogy ragyog a tested és a lelked, hogy vonzod az ellenkező nemet, illetve azt, akit szeretnél.

Hagyd elől éjszakára az édességet és a mézet, amiket másnap elfogyaszthatsz és érezd, hogy az isten ellenállhatatlan kisugárzással ruházott fel téged!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL