MÁGIA

Varázsold elő vágyaid tárgyát az 5 ősi kelta szimbólum segítségével

Mindenki vágyik valamire. Ki szerelemre, pénzre, sikerre, különleges képességekre. Te mire vágysz? Bármi is legyen az, talán pont megkaphatod az 5 ősi kelta szimbólum segítségével! Ezek a szimbólumok önmagukban is erősek, mágikusak, de ha egy varázslatban használja fel őket az ember, még inkább felerősödnek és biztosítják a sikert! Érdemes próbára tenned őket, hiszen csak nyerhetsz velük!

{KEPGALERIA}

Gyermekáldás az istennő szimbólummal

Ez a Nagy Anya jelképe, illetve a Föld, a természet, az élet, a termékenység, a növekedés, a nőiesség, az anyaság szimbóluma. 

Pénteki napon rajzold le vagy nyomtasd ki a szimbólumot. Érdemes felrajzolni a hasadra is. Utána gyújts egy barna gyertyát, amibe előzőleg a nevedet karcoltad.

Majd fogj egy almát és ha nem is az egész szimbólumot, de legalább a spirált karcold bele és tedd az oltárodra.

Tedd mindkét kezedet a hasadra a szimbólum közelébe, képzeld el, hogy teherbe esel, meghallod az örömhírt. Lásd magad előtt, hogy gyermeket vársz majd szülsz egy egészséges kisbabát.

A vizualizáció után vedd egyik kezedbe az almát és közben mond el az igét: „Édes Istennőm, áldott legyen neved, halld meg könyörögésemet és áldj meg egy gyermekkel. Áld meg ezt a gyümölcsöt, mely a te méhed gyümölcse, amit ha én megeszek, úgy megfogan bennem az élet és 9 hónap múlva szülök egy egészséges gyermeket. Nagy Anya, engedd, hogy anya legyek!”

Ezután edd meg az almát és közben végig koncentrálj a célodra!

Másnap ásd el almacsutkát és ezzel kész is a varázslat.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL