MÁGIA

Varázsold elő vágyaid tárgyát az 5 ősi kelta szimbólum segítségével

Mindenki vágyik valamire. Ki szerelemre, pénzre, sikerre, különleges képességekre. Te mire vágysz? Bármi is legyen az, talán pont megkaphatod az 5 ősi kelta szimbólum segítségével! Ezek a szimbólumok önmagukban is erősek, mágikusak, de ha egy varázslatban használja fel őket az ember, még inkább felerősödnek és biztosítják a sikert! Érdemes próbára tenned őket, hiszen csak nyerhetsz velük!

{KEPGALERIA}

Párkapcsolat, házasság megerősítése az Awennel

A Férfi és a Nő kiegyensúlyozott kapcsolatát hirdeti és jelképezi.

Egy teliholdas éjszakán rajzold le vagy nyomtasd ki a pecsétet. Majd fogj két piros gyertyát, az egyikbe a nevedet, a másikba a párodét karcold és kösd őket össze egy piros fonallal és helyezd őket úgy, hogy közrefogják a szimbólumot. A szimbólumot karcold bele egy nagy piros almába is. Gyújtsd meg a gyertyákat, fogd kezedbe az almát és képzeld el olyannak a kapcsolatodat, amilyennek szeretnéd. Legyetek boldogok együtt, békések, őszinték, amit csak szeretnél.

Ezután mond el az igét: „Áldott legyen ez az alma, mely szerelmünk forrását tartalmazza, mely amint bekerül a vérem és a szívembe, olthatatlan lángot eredményez. Amíg csak együtt vagyunk, szerelmünk legyen erősebb, mint az acél, szeressük úgy egymást, mint az isteni házaspár, s most megízlelem az istenek által áldott almát.”

Nyújtsd az almát az ég felé és vizualizáld a célodat. Pár másodperc múlva pedig edd meg a felét és közben koncentrálj tovább!

A másik felét lehetőleg a párod egye meg. Másnap a csutkát, a leégett gyertyákat és a szimbólumot temesd el.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL