Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Varázsold elő vágyaid tárgyát az 5 ősi kelta szimbólum segítségével

Szerző:
Szabó Anna
Mindenki vágyik valamire. Ki szerelemre, pénzre, sikerre, különleges képességekre. Te mire vágysz? Bármi is legyen az, talán pont megkaphatod az 5 ősi kelta szimbólum segítségével! Ezek a szimbólumok önmagukban is erősek, mágikusak, de ha egy varázslatban használja fel őket az ember, még inkább felerősödnek és biztosítják a sikert! Érdemes próbára tenned őket, hiszen csak nyerhetsz velük!

{KEPGALERIA}

Képességeid felerősítése a kelta csomóval

A kelta csomó az örökkévalóságot jelképezi, ugyanakkor felerősíti a varázslatokat és a mágikus képességeket. Éppen ezért, ha szeretnéd, hogy a te tisztánlátásodat, érzékelésedet, gyógyító erődet, bármely mágikus képességedet felerősítse, a következőt kell tenned szombaton, növő holdkor:

Nem éppen a legegyszerűbb minta, de hát a sikerért meg kell küzdeni! Rajzold fel a homlokodra és karcold bele egy lila gyertyába. Ha úgy érzed, nagyon nem megy, akkor nyomtasd ki és úgy erősítsd a gyertyára és a homlokodra, csak előtte töltsd fel energiával. Gyújtsd meg a gyertyát, majd végy egy ametiszt követ a kezeid közé és kezdj relaxálni. Vizualizáld, hogy lila színű energiamező vesz körbe, ami átjártja a csakráidat és felerősíti a képességeidet. Mikor azt tapasztalatod, tele vagy energiával, mond el az igét: „Az ősi isteneket kérem, hogy tüzeljék fel képességeimet. Lobbanjon lángra bennem a szikra, mely isteni adományaimat beindítja.”

Ezután maradj még, vizualizálj, koncentrálj és érezd, hogy átjár az erő. Amikor úgy gondolod, sikerült elfújhatod a gyertyát és tedd éjszakára a szimbólumot és a követ a párnád alá.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL