MÁGIA

Van valami, amire vágysz? - Varázsold elő Február 1-én az 5 Imbolc mágia egyikével

Február 1, vagyis a kelta Imbolc a tél végét és a tavasz eljövetelét jelképezi. Ez Brigit istennő ünnepe, aki a tűz, a család, a házi tűzhely, a mesterségek, a gyógyítás, a boszorkányság, a gyermekáldás és a jóslás istennője. Ezen a napon megidézheted életedbe mindazt, amire vágysz, bepillantást kérhetsz a jövődbe, de akár áldásra és gyógyulásra is szert tehetsz! Válasz egyet az 5 Imbolc mágia közül és váltsd valóra vágyaidat egyetlen nap alatt!

Imbolc Brigid, a kelta istennő ünnepe. A kelta hagyományok szerint Imbolc a tavasz első napja. Imbolc előestéjén a Cailleach, a Tél Banyája elutazik arra a mágikus helyre, ahol a Fiatalság Forrása található, hogy igyon belőle majd hajnalra a fiatal Brigiddé változzon. Imbolc-kor termékenységgel, gyógyulással, védelemmel kapcsolatos mágiát végeznek és természetesen jósolnak is amellett, hogy elmondják az istennőnek, mire vágynak.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Tűztápláló varázs

Amennyiben szeretnéd visszahozni vagy felfrissíteni a tüzet a szerelmi életedben, akkor a következőket kell tenned: Végy rituális fürdőt, majd gyújts 8 darab piros gyertyát. Vetkőzz meztelenre és kend be testedet rózsaolajjal vagy rózsa testápolóval miközben azt mondod: „Olyan kívánatos vagyok, mint egy hamvas szűzleány. Ha kedvesem rám néz, azonnal meg kíván.” Miközben mondod, higgy is abban, amit mondasz.

Miután végeztél, fogj két piros gyertyát (így összesen tíz lesz) karcold bele az egyikbe a párod, a másikba a te nevedet és mind a kettőbe Brigid jelét majd kösd őket össze egy piros fonallal. Tedd őket a gyertyakör közepére, gyújtsd meg őket és mond: „Két test, egy lélek, egy tűzben égünk mi ketten. Szerelmünk heve táplálja szenvedélyünk tüzét, mely örökké égjen egymásért. Brigid istennő, a hatalmas lesz az, aki újra szítja szerelmünk tüzét és aki megvédi azt.”

A legjobb, ha ezután szeretkezel a pároddal, a gyertyákat pedig hagyd leégni, legalábbis a belső kettőt, ami titeket szimbolizál.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL