MÁGIA

Van valami, amire vágysz? - Varázsold elő Február 1-én az 5 Imbolc mágia egyikével

Február 1, vagyis a kelta Imbolc a tél végét és a tavasz eljövetelét jelképezi. Ez Brigit istennő ünnepe, aki a tűz, a család, a házi tűzhely, a mesterségek, a gyógyítás, a boszorkányság, a gyermekáldás és a jóslás istennője. Ezen a napon megidézheted életedbe mindazt, amire vágysz, bepillantást kérhetsz a jövődbe, de akár áldásra és gyógyulásra is szert tehetsz! Válasz egyet az 5 Imbolc mágia közül és váltsd valóra vágyaidat egyetlen nap alatt!

Imbolc Brigid, a kelta istennő ünnepe. A kelta hagyományok szerint Imbolc a tavasz első napja. Imbolc előestéjén a Cailleach, a Tél Banyája elutazik arra a mágikus helyre, ahol a Fiatalság Forrása található, hogy igyon belőle majd hajnalra a fiatal Brigiddé változzon. Imbolc-kor termékenységgel, gyógyulással, védelemmel kapcsolatos mágiát végeznek és természetesen jósolnak is amellett, hogy elmondják az istennőnek, mire vágynak.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Kérj áldást Brigittől

Brigit áldásával testi és lelki erőd teljében leszel, szépséggel, nőiességgel, egészséggel áld majd meg téged! Ehhez nincs más dolgod, mint az oltárodra kihelyezni az istennő képét, és külön neki egy pohár tejet, édességet, süteményt és bármilyen más finomságot kihelyezni. Ha van rá lehetőséged, még jobb, ha az erdőben teszed ki neki. Ám ha úgy döntesz, otthon végzed el a varázslatot, akkor gyújts 9 fehér gyertyát, relaxálj majd mond el az igét: „Hajnal asszonya, gyertyafények és minden tűz anyja, nagyságos Brigit, kérlek áldj meg engem szépséggel és egészséggel, bőséggel és boldogsággal, hogy életem álomba illő legyen, amilyen csak egy istennőé lehet.”

Ezután vizualizálj, érezd, ahogy az istennő megáld téged.

Amennyiben otthon végzed, akkor másnap elfogyaszthatod az ételt, amit ott hagyták Brigidnek az oltárodon és közben érezd, ahogy magadhoz veszed áldását is.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL