Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Test és lélek egybeolvasztó varázslat - Emeld magasabb szintre a kapcsolatodat!

Szerző:
Szabó Anna
Valahol minden nő arra vágyik, hogy olyan szoros, bensőséges, meghitt kapcsolata legyen a kedvesével, hogy szinte a két emberből egy legyen. Összeolvadjanak. Érezze az egyik, amit a másik érez. Hallja meg azt az egyik, amit a másik gondol. Ezzel a varázslattal most valóra válhat az vágyad!

Nem elég az ígéret, a szép szó, az összeköltözés, a házasság? Szeretnétek úgy Isten igazán megpecsételni a kapcsolatotokat és egybe forrni, hogy a két félből egy legyen? Akkor a párod engedélyével végezd el az alábbi mágiát, amivel a testetek és a lelketek egybeforrhat, így még magasabb szintre emelhetitek a kapcsolatotokat! Olyan lesz, mintha ikrek volnátok!

Kellékek

Két rózsaszínű gyertya

13 fehér teamécses

Vörös madzag vagy fonal

Egy-egy fénykép rólad és a párodról

Két kis tárgy tőletek

Vörös anyag

Szerelem füstölőkeverék

A varázslat menete

Növő, vagy telihold idején pénteki napon végezd ezt a mágiát. Az egyik gyertyába a saját nevedet, születési idődet és csillagjegyedet karcold, a másikba a párodét. Kösd össze majd rakd őket a 13 teamécses képezte kör középre. Helyezd alájuk a fényképeket, úgy, hogy a te gyertyád alá a párodé kerüljön, a párodé alá pedig a te fotód. Ugyanígy járj el a kis személyes tárgyakkal is.

Gyújtsd meg a füstölőt és a 13 teamécsest. Koncentrálj a vágyadra. Képzeld, miben nyilvánul meg a varázslat kimenetele.
Ha készen állsz mond a következőt: „Mikor e két kanócot meggyújtom, e két ember szívét egymás iránt lángra lobbantom."

Tégy így, majd ekképp folytasd: „Én leszek Te, S Te leszel Én, a lelkünk, a testünk összeért. Selymesen olvadjanak egybe, forrjanak eggyé, legyen a két fél újra egy egész. Gondold, amit Én gondold, érezd, amit én érzek, mert én is azt érzem és gondolom majd, amit Te. Én leszek Te és Te pedig Én. Olvadj össze velem!"

Ezután nézd a gyertyákat, ameddig jól esik, figyeld őket, ahogy égnek és vizualizáld a vágyadat, és gondolj arra, amit a kedvesednek szeretetnél közvetíteni.

Hagyd leégni a gyertyákat, utána a képpel együtt a csonkokat bugyoláld a vörös anyagba, és tedd egy biztonság helyre legalább fél évre!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL