Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Tegyél szert ellenállhatatlan karizmára! - Önbizalomnövelő tükörmágia

Szerző:
Szabó Anna
Hadilábon állsz az önbizalommal? Nem látod magadat elég szépnek és vonzónak? Úgy érzed, neked semmi sem sikerülhet? Nem bízol eléggé a képességeidben, a tudásodban? Ha tisztában vagy azzal, hogy alacsony az önbizalmad, már el is indultál a gyógyulás útján! Áldozatos munkával, de elérheted, hogy önbizalmad teljében legyél és ehhez a segítségedre lehet egy csipet mágia, jelen esetben ez az önbizalomnövelő tükörmágia.

Természetesen ne egyetlen varázslattól várd a csodát, annak ellenére, hogy roppant hatásos lehet. Az önbizalmadat tudatosan kell építened minden nap, sok-sok pozitív megerősítéssel. Először is hinned kell magadban és szeretni, tisztelni kell magadat, mert ha te nem teszed, akkor hogy tegye meg más? Ünnepeld meg a mindennapi pozitív sikereidet, akár kicsik, akár nagyok legyenek és jöjjön bármilyen nehézség, tudd, hogy megtudsz birkózni vele! A maximális siker érdekében vesd be bátran ezt az egyszerű önbizalomnövelő tükörmágiát és gyorsítsd fel a folyamatot!

 

Kellékek

1 felszentelt, mágikus tükör

3 sárga gyertya

Lótusz füstölő

A varázslat menete

A mágia bármelyik nap elvégezhető, de a legjobb, ha növő hold idején és vasárnap végzed.

Gyújtsd meg a füstölőt. Karcold bele a gyertyákba a nevedet és a napfonat csakra jelét. Ez utóbbit bőrbarát filccel rajzold fel a hasadra is, ahol a csakra helye van.

Tedd a tükröt magad elé az oltárodra úgy, hogy lásd benne az arcodat és mindkét oldalára helyezd a gyertyát és egyet mögé.

Helyezkedj el kényelmesen és relaxálj. Ürítsd ki az elmédet. Mikor teljesen elcsendesedett, nézz a tükörbe. Lásd magadat olyannak, amilyennek látni szeretnéd. Nem csak az arcodat, hanem képzeld el hogy milyen vagy, mikor tele vagy önbizalommal. Ha igazán képes vagy meglátni és érezni, mosolyra fog húzódni a szád.

Akkor pedig tedd mindkét kezdet a hasadra, ahol a szimbólum van és mondd el az igét: "Látom magamban a gyönyörű nőt, látom magamban az eszes nőt, látom magamban a tehetséges és sokoldalú nőt. Látom, ahogy ez a nő határtalan önbizalomtól sugárzik. Látom, ahogy ez a nő a Napnál és szebben ragyog. Elfogadom magamat olyannak, amilyennel vagyok és lelkemet határtalan szeretettel simogatom.”

Meglehet, hogy egy kicsit émelyegni fogsz, esetleg forróságot érzel, ami annak a jele, hogy dolgozik a csakrád, az önelfogadás, az önbizalomnövelés, vagyis a varázslat.

Érdemes legalább egy hétig végezni a varázslatot, amíg a gyertyák is leégnek, akkor lesz igazán teljes a varázslat.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL