MÁGIA

Szuperhatásos kívánság varázslat és szinte csak egy alma kell hozzá!

Szerző:
Szabó Anna
Gondoltad volna, hogy elegendő lehet egyetlen alma ahhoz, hogy a kívánságod teljesülön? Hoztunk neked egy szuper egyszerű, de rettentően hatásos kívánságvarázslatot, amely megadhatja neked a vágyott szerelmet, a pénzt, a szerencsét, az egészséget vagy azt, amit kívánsz! Tégy egy próbát!

 

Az almát már az ókori korok óta nagyon fontos gyümölcsnek tekintik sok kultúrában és vallásban. Az almafa az, aminek a gyümölcsei a jó és gonosz tudományok erejét adják a Paradicsomban.

Arról nem is beszélve, ha kettévágsz egy almát, tulajdonképpen egy csillagot, vagyis egy pentagrammát találsz benne, ami az öt elemet, az egységet és a varázslatot jelképezi. Ennek okán az ókori görögök a gyümölcsöt Vénusszal, az Istennővel és a bolygóval kapcsolták össze. De ugyanez az oka annak is, hogy zsidók a gonosszal párosították, mivel náluk a fordított pengtagramma a gonosz jele.

Szóval láthatod, hogy milyen varázslatos tulajdonságokkal van felruházva az alma, amit érdemes kihasználnod!

Kellékek

1 db gyertya

Tükör

Alma

Nagyobb tű vagy kés

A varázslat menete

Válaszd ki a kívánságodhoz legmegfelelőbb napot és a színben hozzá illő gyertyát. Tedd őket az oltárodra, ahogy az almát is.

Egy kicsit csendesítsd el a gondolataidat, ürítsd ki, hogy csak a célod, a vágyad töltse ki az elmédet az és a szívedet. Utána fogd az almát és a tűt, esetleg kést, - de akkor légy óvatos! – és faragd bele azt a jelképet, ami leginkább megtestesíti a vágyadat. Ez lehet egy szív, dollár jel, vagy akár használhatod a rúnákat is! Ha nagyon ügyes vagy, akkor egy-egy szóban vagy mondatban is kifejezheted a vágyadat.

Mikor elkészültél vedd a kezedbe, emeld a magasba és mond: „Ez az alma az én kívánságom gyümölcse. Amikor megeszem, való váltja reményeimet!”

Ekkor pedig tégy is így. Edd meg az almát, de szép lassan és közben nézz végig a mágikus tükrödbe és lásd benne magadat, ahogy a vágyad teljesül. Részéletesen vizualizáld, miben mutatkozik meg. Gondolj arra, hogy minden harapással közelebb kerülsz a vágyaihoz.

Miután elfogyasztottad, lehetőleg aznap, legkésőbb másnap, de ásd el a csutkáját a magvakkal együtt, ahol reakcióba lép a természet energiával és az Univerzummal, hogy megteremtsék a kívánságodat. Miközben elásod, addig is gondolj a vágyadra ahogy az már bekövetkezett.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL