Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Pénzeső varázslat az aranyvessző segítségével

Szerző:
Szabó Anna
Hamarosan csak-csak beköszönt a tavasz és kinyílnak a csodálatos, aranysárga színekben pompázó aranyvessző bokrok. Akkor jön el mindazok ideje is, akik szeretnének egy kis anyagi jólétre, plusz pénzre szert tenni! Végezd el azt az egyszerű és nagyon szép varázslatot, és a természet erejével vonzd be életedbe a bőséget és a pozitivitást! Jóformán nem is kell hozzá más, csak ez a gyönyörűséges virág!

 

Az aranyvessző a mágikus megfelelése szerint a bőséget, a pénzt, a boldogságot, a pozitivitást hozza. Önmagában is hatásos lehet, ha arra a rövid időre, amíg virágzik, otthonunkba költöztetjük, de ha egy kis varázslatot is alkalmazol hozzá, még inkább biztosíthatod, hogy aranyeső, illetve pénzeső hulljon a fejedre és az otthonodban élőkre.

Kellékek

Egy nagy csokor aranyeső

3 darab zöld színű gyertya

Arany vagy zöld színű batyu

Egy kis darab pirit

Fénykép rólad, esetleg a családodról

Cédrus füstölő

Fahéj rúd

A varázslat menete

Csütörtöki napon, növő holdkor helyezd a friss aranyvesszőket egy vázába az oltárodra. Támaszd a vázához a fényképedet vagy a családodét.

Gyújts meg a cédrusfüstölőt és a három zöld színű gyertyát háromszög alakban. Tedd középre a piritet és a batyut, meg a fahéj rudat.

Előbb vizualizáld a vágyadat, képzeld, hogy áramlik hozzád a pénz és a családodhoz, hogy bőségben, jólétben, boldogságban éltek és meg van mindenetek.

Ezután mond el az igét: „Kinyílottak már az aranyvessző virágai, pénz és jólét mostantól hozzám (és szeretteimhez) áramlik. Hulljon aranyeső szegény fejemre, annyi áldás szálljon rám, amennyivel megtömhetem zsebeimet. Mostantól egy évig nem kell nélkülöznöm és mikor a következő évben is virágba borul az aranyvessző, ismét elmondom a bőséget hozó igémet.”

Ha az egész családod kívánod a jólétet, akkor alakítsd át a szöveget többes számra.

Ezzel készen is van a varázslat első fele.

Innentől kezdve meg kell várnod, amíg a virág elvirágzik. Ahogy potyognak le a szirmai, úgy hullik majd a fejedre az áldást.

Mikor elegendő mennyiség leesett, ugyanúgy csütörtöki napon, gyújts meg ismét a gyertyákat és a füstölőt, tömd meg a kis batyut az aranyvessző elszáradt virágaival, a pirittel meg a fahéjjal, vedd a kezedbe és mond: „Ne legyen olyan nap, ami ne telne bőségben és boldogságban. Életem minden percében érzem az áldást, ami engem körbevesz. Úgy vonzom magamhoz a pénzt, ahogy a cipő talpa az út porát.”

Zárd le a batyut, amit akár magadnál is hordhatsz, de kiteheted otthonod központi részébe is.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL