MÁGIA

Old fel a rossz karmádat ezzel az 5 mágiával és kezd tiszta lappal az évedet!

Természetesen a tiszta lap így is jár mindenkinek! De ha úgy érzed, még maradtak rajtad terhek az előző évből vagy még korábbról, esetleg érzed magadon a negativitást, érdemes lehet elvégezni az 5 karmaoldó mágia egyikét, hogy elősegítsd életedben a pozitív változásokat és a jó karmát, ami által varázslatos évben lehet részed!

{KEPGALERIA}

Buddha fénye varázs

Helyezz hétfői napon fogyó holdkor az oltárodra egy Buddha szobrot vagy legalábbis egy képet, illetve 8 darab fehér gyertyát. Rajzold fel a homlokodra a szvasztikát, Buddha jelét. Tégy középre egy pohár ásványvizet. Koncentrálj egy kicsit vágyadra, majd idézd fel magadban Buddhát. Képzeld el őt, ahogy rád mosolyog és ez a mosoly örömmel és boldogsággal tölt el. Majd mond el hangosan az igét: „Ó hatalmas Buddha, ki már megszabadultál a szenvedéstől, az élet örök körfogásától és már nem hat rád a karma, kérlek szabadíts meg engem is a rossz sorstól. Töltsd meg fényeddel elmémet és szívemet, hadd szabaduljak meg terheimtől. Szabadíts ki a sötétségből, hogy olyan tiszta és szabad lehessen a lelkem, akárcsak a tied. Engedj megtisztulni és felemelkedni!”

Ekkor meditálj egy kicsit, majd idd meg a pohár vizet és köszönd meg Buddha segítségét. Még 7 napon keresztül ismételd meg a szertartást!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL