MÁGIA

Nincs olyan, ami ne lehetne a tied! - Csak használd ezt az 5 mágikus vudu pecsétet!

Legalábbis, ha eléggé hiszel abban, hogy megérdemled és az égiek is így akarják, akkor bármit megszerezhetsz, elérhetsz, amit csak szeretnél! Főleg, ha beveted hozzá ezt az 5 rendkívül régi, de annál hatásosabb mágikus vudu pecsétet! Legyen a vágyaid tárgya szerelem, pénz, boldogság, egészség, a pecsétek birtokában elérheted, hogy valóra váljanak a vágyaid!  

{KEPGALERIA}

Üzenet a szellemektől

Hogyha szeretnél üzenetet kapni egy halott rokonodtól vagy szót váltani vele, kérd Baron Samedi temetők őrzőjének segítségét, aki segít kapcsolatot teremteni az elhunyt szeretteddel.

Gyújts egy fehér gyertyát és tisztítsd ki az elmédet, miközben a vágyadra a koncentrálsz. Tedd az oltárra a pecsétet és mond el az igét: „Halld fohászomat Baron Samedi, temetők ura, add, hogy újra halljam szerettem hangját, újra lássam őt. Engedd át birodalmadból egy rövid időre, csak hogy megtudjam, mit szívem tudni szeretne.”

Helyezd éjszakára a pecsétet a párnád alá. Cserébe pedig amint lehetőséged van rá, vigyél egy szál fehér virágot a legközelebbi temető kapujába Baron Samedinek.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL