MÁGIA

Nincs olyan, ami ne lehetne a tied! - Csak használd ezt az 5 mágikus vudu pecsétet!

Legalábbis, ha eléggé hiszel abban, hogy megérdemled és az égiek is így akarják, akkor bármit megszerezhetsz, elérhetsz, amit csak szeretnél! Főleg, ha beveted hozzá ezt az 5 rendkívül régi, de annál hatásosabb mágikus vudu pecsétet! Legyen a vágyaid tárgya szerelem, pénz, boldogság, egészség, a pecsétek birtokában elérheted, hogy valóra váljanak a vágyaid!  

{KEPGALERIA}

Lélektárstaláló ige

Ha szeretnéd megtalálni a lelki társadat, - vagy a pároddal megerősíteni a kapcsolatodat - akkor Erzulie segítséget kell kérned, aki a szépség, a szerelem, a szenvedély, a nőiesség, a szexualitás, a termékenység loája.

Gyújts két piros gyertyát pénteki napon és tedd közéjük Erzulie pecsétjét. Fogj egy kis üveget, önts bele másfél deci jojoba olajat, egy marék vörös rózsát, egy teáskanál gyömbért és fahéjat meg csepegtess hozzá pár csepp ananász levet. Tedd bele úgy Erzulie pecsétet, hogy teljesen ellepje.

Tedd az oltárodra az üveget és kezdj könnyed relaxálásba, amiben elképzeled, hogy megtaláltad a lelki társadat és teljes a boldogság. Majd vedd kezedbe az üvegcsét és mond: „Mennyek Királynője, Szerelem istennője, Erzulie, áld meg ezt az üveget és a tartalmát, hadd járja át a szerelem tüze, hogy amint a bőrömhöz ér, lelki társam messze földön is megérezze illatomat és eljöjjön hozzám/párom szemében istennő válljak!”

Helyezd vissza az oltárra és hagyd ott éjszakára. Másnap elég egy ujjnyit kenned a nyakadra vagy a csuklóidra. Használd mindennap, hogy mielőbb bevonzhasd a lelki társadat!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL