Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Nem kell rá várni, magadnak is varázsolhatsz egy lehetőséget!

Szerző:
Szabó Anna
Biztos voltál már úgy, hogy csak egyetlen lehetőségért imádkoztál, amivel megmutathatod, ki vagy, meghódíthatsz valakit, pénzhez vagy álláshoz juthatsz. Csak egy esélyre vágytál, hogy megtegyél vagy elmondj valamit. Ám néha nehezünkre esik várni az alkalomra és úgy érezzük, sosem jön el. Ezért megpróbálhatod magad előidézni azt a bizonyos lehetőséget ezzel az egyszerű lehetőségteremtő varázslattal!

 

Olykor mindenkinek el kél egy lehetőség, mert szeretnénk valamit elmondani, megmutatni, megtenni. Mint azt tudjuk, mindennek oka van és minden a maga idejében történik. Ezek alapján nem tehetünk mást, mint nyitva tartjuk a szemünket és türelmesen várunk. De gyakran saját hiedelmeinkkel, negativitásunkkal akadályozzuk magunkat, vagy annyira vakok vagyunk, hogy észre sem vesszük a lehetőséget. Ezzel az egyszerű varázslattal semmit sem veszíthetsz, ronthatsz el, legfeljebb azt éred vele, amire vágysz: kapsz egy lehetőséget.

Kellékek

1 gyertya

A színe attól függ, mivel kapcsolatban vágysz lehetőségre. A megfeleléseket itt találod.

Babér és fahéj füstölőkeverék

1 kis cetli

Toll

Tigrisszem

Fémtálka

Dobókocka

A varázslat menete

Válaszd ki a célodhoz illő napot. Itt találod a megfeleléseket. Az adott napon tégy mindent az oltárodra és gyújtsd meg a füstölőt.

Gyújts meg a gyertyát és relaxálj a vágyadra. Vizualizáld a vágyott lehetőséget, lásd, ahogy megkapod és azt is, ahogy élsz vele. Rendezd meg az elmédben a vágyott kimenetelt.

Ezután írd le a cetlire is, milyen lehetőségre vágysz, igyekezz pontosan fogalmazni és akár azt is beleírhatod, hogy mikor lenne rá szükséged.

Majd mond el az igét: „Hadd legyek ma én a szerencse kegyeltje, Fortuna csókja forrjon a fejemre, vértezzen fel egy alkalom erejéig a szerencse bélyegével, csak egyetlen alkalmat, egyetlen lehetőséget kérek, amivel fordíthatok a sorsomon.”

Most dobj egyet a dobókockákkal és így folytasd: „Ezzel fordítottam egyet a jó szerencsémen, megidézem a szerencse istennőjét, hogy adjon nekem egy esélyt!”

Égesd el a cetlit, amin a kívánságod szerepel, azután a hamvait szórd ki a szélbe.

Csókold meg a tigrisszemet és mond: „Vonzz be nekem a szerencsémet, teljesítsd a kérésemet!”

Vége is a varázslatnak. Még vizualizálhatod a kérésedet, de most már csak annyi dolgod, hogy magadnál hordod a tigrisszemet és nyitva tartod a szemedet meg a füleidet, hiszen bármikor megkaphatod az esélyedet!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL