MÁGIA

Így készíthetsz otthon valódi szentelt vizet!

Lehet, hogy nem tudod, de nem csak a papoknak van hatalmuk szenteltvizet készíteni, hanem az „egyszerű” embernek is. A szentelt víz pedig bármikor jól jöhet otthonunk, személyes tárgyaink, testünk és lelkünk megtisztításához, ha szeretnénk kiűzni a rossz és ártalmas energiákat, illetve magunkból a betegséget. Ezért tessék a módszer, amivel te is magad is készíthetsz szenteltvizet!

Ha nem akarsz a templomba rohangálni szentelt vízért, amikor beüt a baj, ellepi otthonodat a gonosz vagy a rossz energiák esetleg beteg vagy, netán érzed magadon a negatív erők befolyását, ellenben szívesen megpróbálkoznál otthon a szentelt víz készítésével, akkor kövesd a leírtakat!

Kellékek

Forrás víz

1 tk. rózsavíz

3 tk. tengeri só

Egy kis tál

Zöld vagy kék színű üveg

 

A varázslat menete

A ceremóniát teliholdkor tudod csak elvégezni.

Tisztítsd meg a tálat és az üveget forró vízzel.

Ha gondolod, gyújts gyertyákat az oltárodon. Utána térdelj le, tárd ki a karjaidat az ég felé és mond el a következő imát:

„Hívom az ősi erőt,

Megidézem az Istent és Istennőt,

Hogy áldják meg a vizet, amit kiöntök.”

Itt öntsd a tálba a forrásvizet, majd a rózsavizet. Keverd össze a tartalmát majd emeld fel a Hold irányába és így folytasd:

„Kezemben tartom az Istennő lényegét,

Aki megtisztítja és isteni erővel ruházza fel,

Hogy csupa jót tehessek a megszentelt vízzel,

Amely segíti a mágikus munkáimat és megvédi a házamat.”

Tedd vissza az oltárra és érezd, hogy rajtad keresztül az Istennő megáldja a vizet. Ezután emeld a sót a Hold felé és mond:

„Kezemben tartom a Földanya lényegét,

Ő, akinek a nagylelkűsége fenntart minden élőlényt.

Ruházd fel erővel szentelt vizemet,

Amely képes lesz elűzni a gonoszt és az ártó szellemeket,

Amely segíti a mágikus munkáimat és megvédi a házamat.

Legyenek áldottak az istenek. Ámen.”

Tedd az ablak közelébe a tál vizet, hogy a holdfény rásüthessen vagy energiái elérhessék. Majd reggel, amint lehet, palackozd be az üvegbe és utána már bármikor használhatod. Tartsd hűvös és száraz helyen.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL