MÁGIA

Hívd be életedbe azt, amire szükséged van, ezzel a 4 mágikus csengővarázslattal

Azért csengővarázslat, mert majdhogynem csak egy csengőre lesz szükséged a szertartásokhoz. A csengő és a hozzá való mágia segítségével megidézheted életedbe a szerelmet, a szerencsét, a jó egészséget, a védelmet. Válaszd ki a neked tetsző varázslatot, illetve azt, amelyikre szükséged van és váljanak valóra a vágyaid! Csengess értük, hogy hozzád repülhessenek! Ilyen egyszerű és elképesztően hatásosak ezek a mágiák!

A csengő a boszorkányok körében mágikus eszköznek számít, hiszen képesek fele személyeket, illetve eseményeket meghívni, „becsengetni”. Ha már meg van a csengőd, akkor előbb mágikusan tisztítsd meg és szenteld fel. Utána lehetőség szerint másra ne is használd, hiszen akkor már mágikus ereje lesz.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

A szerencse meghívása

A szerencse meghívása

Csütörtöki napon, gyújts 7 darab zöld gyertyát, helyezd el őket spirálalakba és tedd a spirál közepébe a fényképedet. Közben égess babérlevél, rozmaring és fahéj keverékével.  Vizualizáld a vágyadat, hogy milyen formában jelenik meg a szerencse az életedben. Új munka, plusz pénz és amit csak szeretnél. Utána fogd a kezedbe a csengőt, csengess egyszer és mond: „Tűzön át és vízen át, a Nap fényénél is gyorsabban, de rám talál a szerencse, bárhol is legyek. Lépten-nyomon szerencsés dolgok történnek velem. Úgy vonzom a szerencsét magamhoz, ahogy a méz legyeket!”

Csengess másodszor is, majd ismételd meg az utolsó mondatot. Ezt váltakozva ismételd meg még ötször.

Magát a szertartást még hat alkalommal ismételd meg.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL