MÁGIA

Használd ezt a 6 ősi izlandi mágikus szimbólumot ahhoz, ha gyökeres változásra vágysz!

Itt a lehetőség, hogy ne csak álmodozz róla, hanem ténylegesen is a kezedbe vedd a sorsodat. Pénzre vágysz és jólétre? Egy új kedvesre? Netán jó egészségre? Az ősi izlandi mágikus szimbólumok megadják neked azt, amire vágysz! Ehhez nem kell mást tenned, mint elvégezned a roppant könnyű, de igen erőteljes mágia egyikét, amely felkeltette az érdeklődésedet!

{KEPGALERIA}

Lélekszólító ige, hogy társra találj

A szimbólum, amit látsz az Að fá stúlku. Ezzel meghódíthatod a kiszemeltedet, vagy megtalálhatod a kedvesedet, ha magadnál hordod!

Pénteken, növő hold idején nyomtasd ki vagy rajzold fel egy lapra. Töltsd fel a saját energiáddal. Gyújts egy rózsaszín gyertyát. Ha elég hosszú a hajad, tekerd vele körbe az összetekercselt papírt, ha nem, akkor csak erősítsd hozzá. Fújd be a papírt a kedvenc parfümöddel. Majd tedd egy kis piros zsákocskába és tégy mellé egy szív alakú követ. Fogd a kezeid közé és vizualizáld, hogy beléd szereted a kiszemelted vagy ha nincs, akkor lásd meg előtt, hogy boldog párkapcsolatban élsz. Amint ez megtörtént, elmondhatod az igét: „Hol vagy párom? Az istenek vezessék hozzám, az istenek gyújtsanak benned szerelmi lángot irántam. Úgy vágysz rám, mint egy falat kenyérre, tested-lelked szomját csak én csillapíthatom, gyere hát hozzám.”

Zárd össze jól a kis batyut, lehelj rá háromszor és hord magadnál mindennap!

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL