Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Fejleszd az intuícióidat a 6 varázslat egyikével! - Nagyon ütős hatást érhetsz el!

Szerző:
Szabó Anna
Szeretnéd, ha megérzéseid erősebbek lennének? Ha tisztábban látnál vagy éreznél? Ha az intuícióid utat mutatnának, megsúgnák merre menj vagy mit tegyél? Ezt természetesen megteheted különböző gyakorlatok és meditáció segítségével, de ha mellé beveted a 6 mágia egyikét, azzal csak meggyorsíthatod és felerősítheted a folyamatot! Próbáld csak ki!

{KEPGALERIA}

Érd el az intuícióidat Gábriel arkangyal segítségével

Gyújts egy lila színű gyertyát, előtte karcold bele Gábriel pecsétjét. De ki is nyomtathatod és a gyertyára erősítheted. Közben füstölj zsályával. Érdemes az oltárodra Gábriel arkangyallal kapcsolatos képeket vagy szobrokat kihelyezni. Relaxálj a vágyadra és mikor készen állsz, mond el a következő igét:  „Gábriel arkangyal, látomások és intuíciók angyala, nyisd meg előttem a végtelen megérzések ajtaját és add, hogy kapcsolatba kerüljek intuíciómmal. Legyenek megérzésem olyan tiszták, mintha csak tükörben nézném magamra.”

Ezután mondj köszönetet a saját szavaiddal Gábrielnek és ezzel készen is vagy. Égess mindennap a gyertyából, ismételd meg bátran az igézetet is és szép lassan aktivizálódni fognak a megérzéseid.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL