Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Érd el ezzel a varázslattal a legmélyebb intuícióidat álmodban

Szerző:
Szabó Anna
Az intuícióink mindig súgnak nekünk. Bárhol és bármikor üzenhetnek a megérzéseink, de sokszor nem vagyunk képesek átvenni őket, mert nem figyelünk rájuk eléggé vagy közbe szól a tudatunk. Ebben lehet a segítségedre ez a varázslat, amellyel elérheted, hogy álmodban, mikor nem dolgozik a tudatod, felerősödjenek az intuícióid és így hozzájuthatsz intelmükhöz!

 

Ez a könnyű álommágia, arra szolgál, hogy segítsen elérni a legmélyebb intuícióikat az álmaidon keresztül, és válaszokat, megoldásokat találjon a problémáidra és gondjaira, esetleg hozzájuss az égiektől származó üzenetekhez és intelmekhez. Ezzel a varázslattal kibontakozik a tudatalattid éjszakára, megnyílik a harmadik szemed, és meglátod álmodban azt, amit álmodban keresel vagy amiről tudnod kell.

Kellékek

1 álomfogó

1 fehér gyertya

1 kis darab papír

1 vörös toll

1 kis fémtálka

Levendula olaj

Kamillatea

A varázslat menete

Még a varázslat elvégzése előtt 3 nappal tedd ki a megszentelt álomfogót az ágyad ölé.

A választott napon, mikor a varázslatot végzed, kend be levendulaolajjal a harmadik szemedet. Gyújtsd meg a gyertyát. Vedd kezedbe a kész kamillateát és kortyolgasd, közben relaxálj. Érd el, hogy tested és lelked megnyugodjon. Koncentrálj a harmadik szemedre és képzeld el, ahogy kinyílik. Azután koncentrálj arra, amit megszeretnél tudni, amire kíváncsi vagy. Ha nincs ilyen és szimplán kíváncsi vagy arra, mit súgnak az intuícióid, akkor egyszerűen csak relaxálj tovább.

Ha van kérdésed, akkor a kis papírra írd fel a vörös tollal, majd mielőtt elégetnéd, mond el az igét: „A választ, amit keresek, (ha nincs konkrét kérdésed, akkor így kezd: Azt, amit tudnom érdemes) álmomban meglelem. Amíg békésen alszik a testem, a tudatalattim szárnyra kell és szót vált a felsőbb énemmel. Így reggel mikor felébredek, tisztán fogok emlékezni az üzenetre, mit álomban szereztem. Az égiek áldása legyen rajtam, s mutassák meg az utat a legtisztább intuícióimhoz.”

Égesd el a papírt, majd a hamvakat szórd ki a szélben.

Ezután térj mielőbb nyugovóra. Tudd, hogy nem mindig egyértelműen érkeznek a válaszok, van, hogy különös, szürreális álmot látunk szimbólumokkal, színekkel, számokkal. Ezért is érdemes mindig lejegyezni őket, hogy meg tudd fejteni. De ha szerencsés vagy akkor konkrét képeket és válaszokat kaphatsz.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL