MÁGIA

8+1 mágikus ima, ami a Húsvéti időszakban elmondva éri el a kívánt hatást

Húsvét vasárnap és hétfő rendkívül mágikus nap. Ezeken a napokon érdemes védelemmel, termékenységgel, gyógyítással, bőséggel kapcsolatos mágiákat végezni, illetve ha van bármilyen terhünk, amelyektől megszabadulnánk, akkor ezen a két napon sikeresen elengedheted őket. Nincs más dolgod, mint elmondani a választott imát egyik nap a kettő közül és szinte biztos nem marad el a siker!

A következő imákat a legcélszerűbb, ha esti órákban mondod el Húsvét vasárnap vagy hétfőn. Gyújts bátran gyertyát és füstölőt az ima idejére. Előtte tisztítsd meg elmédet, csendítsd le érzelmeidet és vizualizáld a kérésedet. Utána mond el őket annyiszor, amennyiszer csak jól esik. Végül sose felejtsd el köszönetet mondani a segítségért annak, akihez imádkoztál!

{KEPGALERIA}

Ima a mindennapi szeretetért

„Azért szól ez az ima hozzád Istenem, hogy mutasd meg nekem, hogy kell szeretetben élnem. Add, hogy mostantól kezdve, ameddig csak élek, szeretetben éljek, és magam is szertető szívvel forduljak szeretteim, a világ és embertársaim felé. Találjak meg magamban azt az örök és szent forrást, ami képes mindig táplálni a vágyat, hogy szeressek és szeretve legyek, mert ez a legfontosabb az ember életében. Ahol van szeretet, ott rossz emberek nem lehetnek, aki szeret, annak meg van mindene. Mert a szeretet mindent meggyógyít, a szeretet csodát tesz, a szeretet mindig ad és soha el nem vesz.”

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL